- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
2000 dollár az jelenleg <480 ezer Ft, amire nyilván rengeteg teher (vám, ÁFA) rájön, de azért ne csináljunk már belőle 1 misit!
Nem mondom, hogy ne lenne olyan kisker, ami "hajlandó lenne" annyiért árulni, de az is biztos, hogy a megjelenése után 1 hónappal, vagy akár még a kezdő átlagára sem lesz hét számjegyű... (Persze csak akkor, ha a forint nem fog jelentősen gyengülni, szóval akár még lehetséges is
.) Vagy ha már nagyon nagyokat kell mondani, akkor legyen inkább 2 millió, mert az még durvábban hangzik
.
-
kpal
nagyúr
pár ev es ez is elérhető lesz.
-
Valójában ez egy profi monitornak készült,de még ebben a szegmensben is nagyon magas az ára.2000 dollár az most majdnem fél milla,ez ugye európában már euró az 650 ezer meg az áfa meg a haszon és tessék ott van az egy milla.Na ez meg kinek kell ennyiért?
-
Tidus
addikt
Lassan követni sem lehet ezeket a panel típusokat, annyi fajta lesz.
(#3) xmaas : Hogyan jön ide már megint a TN.
-
gghrtz
őstag
Nekem volt Samsung PLS paneles tabletem, és a feketéje elég furcsa volt (fordításkor torzult), de ettől függetlenül szerettem. A színek szépek voltak.
-
bteebi
veterán
Egész jó lenne, csak az 1.4-es HDMI csatlakozót cserélném 2.0-ra, meg mondjuk megfelezném az árát. Mondjuk az utóbbi jóval fontosabb lenne, mint az előbbi
.
-
Lacok
őstag
válasz
Acélfarkas #6 üzenetére
A HDMI 1.4-et én sem értem, de legalább van mellette 2db DP 1.2
-
Azért 1 ilyen monitorba miért 1.4-es HDMI csatolót raknak?
Az ára meg sok.
-
Lacok
őstag
Ha ilyen ütemben csökkennek az árak akkor 1-2 éven belül már érdemes lesz rá beruházni és reméljük addigra lesznek már olyan megfizethető VGA-k is amik megbírkóznak a 4K-s felbontással.
-
vigyori78
őstag
Van ám ára
Amúgy szép meg jó is.
Akkor inkább veszek 3DB U28D590D -t -
Sanya
nagyúr
félmillió forint. 8 év múlva meg 20K-ért megkapod az újat
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Xbox Series X|S
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro