Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Azért eléggé komoly lett ez a ház. Kellett hozzá szakértelem, ha már a munkapad amin dolgozott ennyire frankó (a szakmunkás Józsit nem engednék csak úgy oda higgyedel!
Aztán értem amit mondasz, hogy dizájnra meg elég szegénykés, de épp a cikkben van, hogy sietnie kellett, mert jött a lanparty, funkcionalitását meg bőven teljesíti így is. Talán alapból nem kellett volna ekkora nagy ormótlan nagyra tervezni, mert csak lötyög benne minden, de becsületes egy munka lett.Szóval leszólni nem kell a művet, dolgozott vele rendesen, de tény,hogy nem egy milliondollarpc. Nekem tetszik nagyon, csak én funkcionalitásban mondjuk egyik oldalon egy játékra kihegyezett gép lenne a másikban meg egy netezős, filmezős (kedvezőbb fogyasztással) barátnőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest