- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Hát, nekem is van egy ASUS M51VA gépem, amiben egy P8600es proci van, amúgy ugyan ez, talán egy picit jobb, mert picit nagyobb MHZ megy a ram neg a proci, de játékokra erősen kompromisszumok árán használható. Megy rajta minden, Crysis is 1440*900-ba, de akkor már erősen low-medium grafika kell. Szóval azért csínnyán a "gamer notebook" jelzővel. Mindamellett a GPU 90 fok 100% terhelés alatt, szóval melegszik a kicsike. Kívülről nem érzed, de ha bekukkantasz az Everest-be látszik.
Aki játszani akar vegyen asztalit és kész."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
MBazsee
tag
Kicsit az Asus Ferrarira emlékeztet az első kép.
Egyébként nem rossz, de játszani nem kéne egy ilyen. -
ZsilBi
csendes tag
Boldog tulajdonosa vagyok a G50V egyik testvérének tekinthető M50S-nek (T9300,4GB DDR2, ATI HD3650 1GB, stb...)
Nem melegszik kellemetlenul! A billentyuzet abszolut nem, egyedul a bal kezem alatt(a tapipad mellett) szoktam érezni kellemes melegséget.
Fura amugy hogy itt 1440 es felbontásrol van szó, hiszen az enyémben is már 1680 as van.
Meg szerintem Bluray is tuti lesz a G50ben.. enyémbe is került.Tény hogy laptop nem játékra való, viszont például én jelenleg külföldön élek, és nem igazán voltam képes az asztali gépemet felhurcolni a repülőre, viszont itt sem ruháznék bele egybe szinten hasonló okokból, az eladással meg csak baj van.
Ha eleve nem igy terveztem volna én egy ~90x eee-pcvel is megelégedtem volna otthonra..
És alap akkumulátorról Vista Ulti x64 aero+sidebar+bt 1:30 at bírt, úgy hogy btn keresztul neteztem telefonnal, és közben írtam 1 dvdt.
És alapból a hangját sem lehet hallani, játék közben (ha csend van) is jobban zavaró a falióra kattogásra mint a venti.
[ Szerkesztve ]
-
shadeofme
tag
Súlya 5 kiló körül, ára meg 6 kiló körül.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Tomi84
aktív tag
eddig ami erősebb laptop került a kezeim alá, mind iszonyatosan melegedett. Egy négymagos SLI-s gép szerintem már szó szerint süti a gémer mancsát, ami azért nem a legjobb ez kiélezett játékban. Jobban izzad is tölle az ember, továbbá (szerintem) egyértelműen zavaró.
Laptop az munkára való. Legyen halk, sokat bírjon akksiról és bőven elég ha simán fut rajta egy oracle/access/stb. Játékra inkább asztali. -
O_L_I
őstag
Hát valsz én vagyok földhöz ragadt, de én nem látom a koncepciót ebben.
1, már eleve az hogy GAMER - Notebook egy paradoxon.
2, 9600GT-vel felszerelt PC-t még nem éppen nevezünk high end GAMER PC-nek.
3, 1920-as natív felbontásnál mit is futtat a 9700M zökkenőmentesen?
stb, stb.... -
xuldar
addikt
Kíváncsi lennék a G50V árcédulájára, mert a G71V a felszereltségéhez és a konkurenciához képest nem kerül egetrengetően sokba.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Daveedka
tag
szép gépek, de játékra nálam az asztali a nyerő
-
félisten
-
törölt tag
Nem szoktak tetszeni ezek a "játékos" dolgok, de a legelső külsejében van valami, ami megfogott!
A többi már jóval kevésbé jön be. -
simonzé
addikt
Csodálatos gépek.
Bármelyik elférne nálam.[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest