Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtech2
tag
válasz scarabaeus #38 üzenetére
igen, elnézést rosszul írtam. Amúgy az FF dolgot nem teljesen értem, mármint hogy miért nem vállalta be a Leica, vagy talán az M sorozatot veszélyeztette volna a gép. Ára így is durva, a gép a 18-56-os obival jelképes 935eFt
-
xtech2
tag
-
Mathiask
senior tag
Bár sokan mondtátok hogy bukás lesz ez a gép, szerintem sikeres lesz(mondjuk leica léptékkel).
Ehhez kb elég, hogy a cikkek azt írják, hogy ez a gép a fényképezőgépek iphone-ja.
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi vagyok minden egyes darabot így munkálnak-e meg: [link]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
ROBOTER
addikt
Mindenki úgy tesz, mintha ez lenne az első Leica névhez méltatlan termék.
2002..2003 környékéről származnak az első átcimkézett Panasonic kompaktok pics@füst szenzorral, amelyek akkoriban 400eFt felett kerültek a boltokba, és egy év múlva fele annyiért sem tudták eladni.
-
tecsu
addikt
Két dolog:
1. A német szakmunka még jó, hogy többe kerül, mint a kínai! Igazából minden hazsnálati tárgyunknak hasonló (vagyis magas) ára kellene, hogy legyen, ha helyi ipart szeretnénk. Persze más szemlélettel történne az egész, pl. hosszabb távra gyártanánk stb. utópia, na.
2. Ez a gép, a reklámozott paraméterek alapján egy gyenge próbálkozás.
A Leica márka eddig másról szólt. Merész volt, aki ezt kiengedte a piacra!https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
MC Pite
veterán
+1
Első teszt: [link]
Hmm... Lehet valami a (jéghideg) vázban, a fényerőtlen obik (a fix 2.0-ája sem egy hűde) viszont nem sokak szemében lesz bocsánatos bűn szerintem... Nem baj, a Leicának úgyis megvan a mai utódja már Plusz ha már töb gyártó is kezdi a rekeszgyűrűt, egyé kezelőszerveket, egy piros pöttyös gépnél is számítottam volna ilyenre...
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
fairi
addikt
Ez a szett simán a leica név megcsúfolása.
Obik kinézete oylan semmilyen lett,Leica M obik szépsége nincs meg bennük, nyugodtan utazhattak volna a retro-ra.Tisztán olyan érzést ad ez a rendszer mint ha névre utaznak.
Persze még érhet minket kellemes meglepetés, és obik minősége kiváló lesz,és tökéletes képminőséget adnak majd,de kiderül. -
Tigerclaw
nagyúr
Valaki hozzáértő elmagyarázná, hogy mi a jó? (jobb) ebben a "fényképező-rendszerben" többi már létező rendszerhez képest? (akár csak a Leica rendszereihez képest)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
M@trixfan
addikt
Nézd, ezt onnan érdemes közelíteni amit ROBOTER is mond, hogy megnézed a 150-200k ársávot és ha tudsz és szeretnél ebből a sávból választani fogyasztóként akkor a csúcs Samsung, Sony, HTC, Apple, stb készülékek lesznek a fókuszodban. Van olyan ismerősöm is aki megtehetné, de egyszerűen nem érdekli a telefon, jól elvan valami olcsó hagyományos mosóporral. Mondjuk azt nem tudom mitől olyan jó függetlenül venni ilyen szintű telefont alap esetben, amikor úgyis kell hozzá egy normális csomag, hogy ki tudd használni a tudását. Na meg nem kell mindig feltétlenül megvenni a legújabbat, bár ha családon belül ciklizálnak az iPhone-ok akkor bizony az éri meg a legjobban. Az alul kieső modellt még mindig el lehet adni normálisan, még függetlennek sem kell lennie. 50-60k máris jön le az új árából, amit persze csomagban vesz az ember. Apple-nél ez működik, Samsungnál nem tudom mi a helyzet, ott kéthavonta hoznak ki valamit.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
válasz KamuMazsola #8 üzenetére
Dehogy státuszcimbalom! Pont az a jó, hogy legalább a fele ismerősömnek az van, értelmesen lehet használni az integrált appokat. Pl. tök jó látni, hogy mennyi embernek iMessage-ben megy az üzenet, FaceTime Audio hívást lehet kezdeményezni, stb... Az Apple nem státuszszimbólum, hanem pusztán egy olyan high-end gyártó aki elérhető árszintre hozza az ehhez társított a minőséget.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
ROBOTER
addikt
válasz Dotahpakeb #19 üzenetére
Az nem 23/1.2 hanem 23/1:2 (azaz f/2)
-
orbano
félisten
válasz Dotahpakeb #19 üzenetére
mondjuk ennél a designnál szerintem nem is kell több, nekem bejönnek az ilyen kamerák. de ennyiért változó fényerejű zoomot adni... remélem legalább ütés-, víz- és porálló minden.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Dotahpakeb
csendes tag
Nem jobban járt volna a Leica ha kiad e helyett egy újabb FF vázat? Az a 23/1.2 nem mondom, h nem vágyható, de 2k dodóért? Mert Leica? Nagyszerű. Ez a samsung ellentéte, mert azt a neve miatt nem ez meg a neve miatt igen. Van lóvé a világban bőven, ha érdemes ezt gyártani. Ráadásul, tudom izlések és pofonok, a letisztultság nem jó kifejezés a kinézetre. Puritán. Kezdő CNC programozók feladatsorának egyik példája a váz alakja. Az meg igaz, h a nex 3n érzékelője van benne? Mert ha ez igaz, akkor nem választottak rosszul, de nem lehet nem azt érezni így, h egy rohadt drága nexet tart az ember a kezében.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Tudásához képest véleményem szerint is "enyhén túlárazott"... Ebben az árfekvésben lehet komolyabb tudással rendelkező gépet venni, ráadásul szebb design-nal.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Ijk
nagyúr
Nem versenyképes. Leica az árazásával csak különlegeset tud eladni, márpedig ez nem az. Nem sokban különbözik az átcímkézett pana szinttől.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
orbano
félisten
válasz Mr.Csizmás #14 üzenetére
ahhaaa világos. mondjuk az apple és az andorid között tényleg sok a különsbég, a nikon és a canon között ténylegesen viszont nem sok
polika: nem baj, helyet csinálnak a Sigmának, akik hamarosan letarolják a piacot
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
polika
senior tag
Ezzel a mentalitással a Leica a saját sírját ássa. Az még elmegy hogy exkluzív minőségű (fényerő, bokeh) lencséket átlag elektronikus belsővel, de luxus kivitelű vázzal adtak, mert ezt a fotós sznobok a lencse és a váz miatt megvették. Viszont az átlag fényerős kitobjektív (luxus áron), átlag elektrónikával, luxus vázzal luxus áron már tényleg csak a fotózáshoz nem értő sznobok bepalizására lenne jó. Viszont ha a fotós sznobok leszólják akkor az őket majmoló hozzánemértők sem fogják venni.
-
orbano
félisten
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
ezt a canon vs. nikon párhuzamot nem nagyon értem apple kontextusban
A vér nem válik VAZZE!™
-
Mr.Csizmás
titán
válasz KamuMazsola #10 üzenetére
ugyanolyan buta, 0 extrás, de legalább az árcímkét rajta lehet hagyni sznoboskodni.
Mazsi ez magenta, nem piros
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
madgie
titán
-
KamuMazsola
őstag
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
Igen, lehet a Vertu jobb példa, forintban veri a milliót az új modell.
Üdv.: KamuMazsola
-
Mr.Csizmás
titán
válasz KamuMazsola #8 üzenetére
nem, ez inkább a vertu telók megfelelője.
(almásmobilra ott a nikon vs canon párharc )
-
KamuMazsola
őstag
Na ez is státusszimbólum, mint pl az almásmobil. Drága és van megfizethető alternatívája.
Üdv.: KamuMazsola
-
emzeperix
tag
Akik eddig fikázták a Samsung NX2000 "gombtalanságát", az nehogy most elájuljon, hogy ez údetuti, meg tulajdonképpen minek is az a sok gomb...
-
veterán
Most sem csalódtam a Leica árazásán,nem megfizethetö.Ja és piszkosan rondák a gépeik.
duree54
-
Mr.Csizmás
titán
pirospöttyel minden vackot el lehet adni már
f3,5-5,6 - 1000+ $ biccs pliz.
-
orbano
félisten
Ez így kezdésnek elég tré, amennyiben nem csak a sznobokat célozzák meg vele...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Zoltn
senior tag
Kéne - az ára!
"Music is your only friend. Until the end!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest