Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Végül is mindegy, úgy sem a témáról folyik a társalgás.
Másrészt csak kicsi kontrasztot szerettem volna állítani moonman fórumtárs általános hozzáállásának - amely véleményem szerint a nem MS topicokban indított 1.-3. hozzászólásaiban nem szűkölködik a nyílt vagy rejtett provokációtól MS vs. képzelt-anti-MS témában.
Másrészt linket is közöltem a MS hasonló termékéről (tekintve, hogy Babel-t már említették - amit amúgy én kb. már a megjelenése óta használok, ha nagy szükségem van idegennyelv -> angol fordításra): így tehát akár összehasonlító tanulmánynak is tekinthető volna vagyon.
Úgy látszik az én (kicsit érdes?) stílusom sokkal jobban igénybe veszi a kedves moderátorok idegeit mint az övé.
AE
Ja és ST-hez nem értek, ahhoz még OFF-ban sem tudok hozzászólni

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest