Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Arra kell figyelned, hogy a QSV csak a Virtuval érhető el. Az alaplap kiválasztásánál nézd, hogy adják-e hozzá a szoftvert. Emellett a teljes grafikus alrendszert három driver fogja hajtani. Ez ugye önmagában sem jó, hogy három gyártó egymás mellett dolgozik, így ne rakd fel mindig a legújabb drivert, mert problémád lehet a Virtuból emiatt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - Én mindig ezt a drivert rakom fel az SB-s gépekhez. Sajnos régi, de biztos, hogy stabil. Persze mindig javaslom, hogy vegyenek egy normális VGA-t, mert azokhoz van terméktámogatás. Vagy, ha ragaszkodnak az IGP-hez, akkor vegyenek Llano APU-t, bár ez gépvásárlás után már késő bánat.
-
Anubis_9
addikt
Igazából nem tudom, pontosan minek a következtében jelentkezett először ez a probléma, de tavaly év végétől lehet kb., amikor is feltettem az aktuális IGP drivert, szóval tényleg lehet köze hozzá.
Ennek ellenére tökéletes, bár én semmivel sem játszom, de minden másra bőven elég. Viszont a Diablo III megjelensével lehet beruházok egy kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged