Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szólok, hogy megy. Nemrég próbálgattam ezt. GTX 460-on és HD 5850-en. Mindkét esetben jó volt. Az NV-nél az valóban az van, hogy csak az elsődleges kijelzőn engedi ezt, de megcseréltem a lejátszás idejére kijelzők sorrendjét és úgy jó volt. Valami nálad nem stimmel.
Nem mértem meg. Egyszerűen csak kiszámoltam. Az MPC-ben a Radeonra és a GeForce-ra is 23,977 Hz-et jelez vissza. A Radeon esetében 41,708 ms a frame time, míg a GeForce esetében 41,706 ms. Ez nagyjából 1000 másodpercenkénti duplázást hoz. Most hajszálpontosan meg nem mondom melyik mennyit. A lejátszás láthatóan folyamatos volt. 24 Hz-re kényszerítve mindkettőn érezni lehetett, hogy 40 másodpercenként enyhén röcög.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Proxmox VE
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest