Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Némileg fel van fújva ez a dolog, de példányonként is eltérő, hogy milyen a kupak alatt a massza homogenitása. Ha annyira melegszik valalakinek, hogy lekapcsol, ott valószínűleg légbuborékok vannak a rétgeben vagy nem is érintkezik a kupakkal, kvázi gyári hibás. Szerintem cserélik garanciában, ezért butaság rögtön deliddeltetni. Egyébként meg ez nem most jelent gondot, hanem majd ha öregszik ez a réteg és veszít a hővezető tulajdonságaiból, úgy 8-10 év már jelentős változást eredményez, de hát ez is egy soktényezős dolog, hogy 80 vagy 100 °C Tmaxot fogsz akkor mérni.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Pontosan, en azt hittem rossz a szenzor mert a 4790K utan nagyon huvos volt. 4.7 GHz-en vizes hutovel alig erte el a 70-75 fokot...
1.45 V-on nyalt bele a 90-93 fokba! A 4790K/4770K/3770K processzorokat meg 1.25 V folott mar nem tudtam huteni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest