- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawerr
tag
tényleg sokat dobott egy factory reset, köszönöm.
-
harmincas
tag
Sajnálom, hogy gondotok van vele... én cold boot (nem egyszerű kikapcsolás, de nem is az appok újratelepítését igénylő factory reset) után frissítettem a 4.1-re. Miután kész volt, megint egy cold boot. És azóta semmi gond, simább, puhább, szárazabb érzés, minden szépen fut.
-
O_L_I
őstag
Jolvan latom nem csak en csalodtam a frissitesben :-(
En lassabnak nem erzem de, hogy gyorsabb nem lett az tuti. -
Kinder
senior tag
Akkor lehet, hogy mégsem vagyok szomorú?
-
McAdam6
aktív tag
Valami nem kerek ebben a frissítésben...
lassabb lett a gép, akadnak a játékok, eszi az aksit...
Másnál mi a helyzet ?
(gyári.rom, nem rootolt) -
harmincas
tag
A Prime-ra (TF201) is kijött a Jelly Bean. Amerikában és más országokban már frissíthető. Remélem, holnap reggelre ide is elér.
A TF101-re (az első Transformerre) a jelen információk szerint nem lesz hivatalos JB-frissítés.
-
Szmeby
tag
Tegnap délután vettem TF300T-t (asszem 4.0.3-mal). Tegnap este már kopogtatott is a 4.1.1.
-
Tótja
csendes tag
Sziasztok. Ez mind szép és jó de az Infinityről mi hír?A hétvégén a "H.nem vok" boltban már láttam egyet 64 GB-sat de még máshol nem találtam.
Ha valaki tudja mikor lessz a hivatalos megjelenése légyszí írjatok.
Köszi -
N!tRo
tag
Zsííír!! Már nagyon várom! Néha olyan kurva lassú tud lenni az egész rendszer hiába 4 mag, hiába 1.5GHz... akad, sokat kell várni, kilép, mittomén...
-
geri|
aktív tag
majd azért egy személyes vélemény érdekelne!
-
Beri78
őstag
csak már jöjjön ide is
amúgy szuper cucc -
válasz
buvartacsko #4 üzenetére
-
Kinder
senior tag
Remélem a legelső Transformer, a TF101 is megkapja a JB-t.
-
-pepagsm-
csendes tag
Nem rossz kis cucc.
-
naaa, ez jóóó!
pont szemezgetek eggyel, hogy veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest