Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toolfan
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy alap kérdésem a 4300-as routerrel kapcsolatban. Megcsináltam az ftp szervert, a TCommanderben tudom is használni. Hogyan érhetem el böngészőből az ftp- t? Előre is kösz a válaszokat!
-
Toolfan
csendes tag
Sziasztok! Kérdezni szeretnék a media szerverrel kapcsolatban. Gyári firmware van a routeren(WDR4300), a media szerver működik, a gépen vlc media playerben elérhető az összes tartalom, viszont a TV- n csak a mappák jelennek meg, a bennük lévő tartalom nem. A TV Sony KDL EX520. Lehet ez router vagy gépbeállítási hiba, vagy TV probléma lehet? Előre is kösz!
-
Toolfan
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1711 üzenetére
Sajnos nem enged be
-
Toolfan
csendes tag
Sziasztok! Feltettem a Vargalex-féle OpenWRT- t. GYári firmware alatt láttam a winyót, de azóta eltűnt. Az álatala ajánlott formázást lefuttattam, a csatolási pontok menüben látom a winyót, de nem tudom elérni a hálózaton. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módszerrel tudom elérni a winchestert, hogy használni tudjam, a hálózaton, ill. hogyan tudom torrentezésre belőni? El lehet érni külső hálózaton, és ha igen, hogyan? Előre is kösz a válaszokat!
-
Toolfan
csendes tag
Sziasztok! A héten vettem egy WDR4300- as routert. Szeretnék majd róla torrentezni, de nem igazán értek a beállításokhoz. Van olyan hely, ahol le van írva részletesen, hogy miként tudom ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest