Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
For the Emperooooor!!!!
-
haverkulum
aktív tag
Köszi a tesztet!
Nekem már csak ez kellett, olvasás után mentem is megvenni a játékot dobozosan, szerencsémre sikerült fognom egy fémdobozos kiadást 
-
malacka87
őstag
Nagyon jó lett. Dwarf kampányt ujrajatszom majd hardon is. Grafikahoz kell az erős vas.
-
pomorski
őstag
Köszönöm szépen a tesztet, izgi volt.
-
Necroman_Mk2
őstag
"sok Warhammer Fantasy faj kimaradt;"
Ne "aggódj", jönnek majd ők is DLC-ben
Az Attila-hoz is volt egy pár.Egyébként jó lett a teszt, tömör, de lényegre törő. Grat!

-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Amikor a család engedi , én csapatom .
-
hommeros
őstag
Patent kis teszt lett. De a grafika az nem igen szemet gyönyörködtető.
-
aginor
veterán
Próbálj egyszerűbb mondatokkal fogalmazni, több helyen túl cikornyásra sikerültek, vagy csak nehezen értelmezhetőek. Nem volt könnyen olvasható, különösen igaz ez az első oldalra szerintem.
Ugyanakkor pl. ezt is gondold át még egyszer: harcvonal: a harc iránya, arcvonal: a katonák sora (sorfala), arccal az ellenség felé.Bocsi, hogy Grétsyt játszok, de ezek valamiért most zavartak.

-
ThorsHUN
őstag
Nah vegre

Remelem mihamarabb jonnek a DLC-k a kulonfele jatszhato fajokkal (Bretonnia baszki... beraktak de nem jatszhato!/cry)
-
Fitzgerald
veterán
Ez az egyik, ha nem a legjobb Total War lett eddig. Kár hogy linkre nyitottam neki topikot, mert úgy látszik itthon alig játszik vele valaki.
-
Kár hogy nincs hozzá PC-m, ezzel szívesen játszanék. Jövőre meg Dawn of War, ahhoz is kell majd erős vas gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem már csak ez kellett, olvasás után mentem is megvenni a játékot dobozosan, szerencsémre sikerült fognom egy fémdobozos kiadást 
Az Attila-hoz is volt egy pár.