Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
a zomb raider az egy single játék.punk tum

-
blaca83
őstag
Lehet hogy Én vagyok "maradi", de Nekem egyáltalán nem illik bele ez a multi a Tomb Raider szériába.
Mindig is egy jó kis single játék volt és csak remélni tudom, hogy ennek a "szuper gagyi" multinak a fejlesztése nem ment az eredeti sorozat sikerének a rovására.

-
Jander
senior tag
Az a legnagyobb gond egyébként, hogy baromi izzadságszaga van az egésznek. Látszik, hogy szóltak odafönt: oké oké ez mind szép és jó de hol a multi? És akkor nekikezdtek gyorsan... kicsit az Assassin's Creed-re emlékeztet, bár ott is belejöttek, de még mindig nem az igazi szerintem.
-
UnSkilleD
senior tag
a munkaórákat fordították volna egy még hosszabb single player módra, sokkal több értelme lenne
-
Ryder62
őstag
Na még egy multi videó. Kell mint egy falat kenyér.
Gondolom az emberek remegve várták az új multis videót egy full erős single játéknál.

-
Dj Sügi
őstag
Ez megint egy jó nagy baromság TR-be multi, nagyon hiányzott eddig is mindenkinek.

-
Shing
őstag
Szerintem annyira unalmas már ez a fajta multi és annyira felesleges. Nem hiszem, hogy bárki is ezért venne egy TR játékot, inkább a másik csapat is dolgozott volna a single-n...
-
Ps Vita
őstag
Hát nem is tudom,szerintem fölösleges
Az Uncharted multijára nagyon hasonlít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...na jó, a Co-op módot szeretem.