Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

.LnB
titán
válasz

AD4MINATOR

üzenetére
						Az.
Az Ubisoft szép lassan magába roskad, mint egy csillag. Aminek én mondjuk örülök. Mert szánalmas, amit az évek alatt csináltak. Kezdve a Watch Dogs kamu E3-mal, majd a The Division-nel.. És hiába voltak "elmegy" szintű játékaik, hiába rajonganak millióan a sablon AC, FC-kért, már nagyon ráférne a változás a cégre. Mert a színvonal évről-évre csökkent.
Most majd megpróbálják ezeket a "live service" játékokat. De ha az alapok változatlanok maradnak, az ötletek üresek, erőltetettek, akkor még mélyebbre kerülnek majd.Egyébként ez a Riders Rebublic is úgy megjelent, hogy kb senki sem hallott róla.

Nem lennék meglepődve, ha a MS megvenné őket is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

oriic
HÁZIGAZDA
válasz

AD4MINATOR

üzenetére
						Full árat ugye elengedték, de ennek a játéknak az egyik legnagyobb pozitívuma szerintem, hogy GP-ben elérhető (Meg van Buddy pass rendszer). Kíváncsi vagyok PlayStation-ön hány embert érdekel a cucc.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
 - Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
 - DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)