- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #12 üzenetére
Hát mást nem nagyon lehet, ha már a ph!-s topicból ki lettünk utálva
-
okibots
aktív tag
Nekem eddig tetszik, open béta is lesz belőle, mi kell több, majd ott kipróbálhatja mindenki kénye kedve szerint
-
ripla
addikt
ubisoft az a cég, amelyik akkor is hazudik amikor kérdez, nekik már semmit nem hiszek el.
watch dogs-ról hazudtak, division-ről hazudtak, watch dogs 2 a vélemények alapján szintén csalódás... hagyjuk. a vivendi a hóna alá kaphatná már őket, egy percig sem sajnálnám. -
vegitossj7
addikt
válasz
noPublicFG #11 üzenetére
A Division 22$ volt 1 hete amazonon Season Passal, dobozosan, minden költséggel... Hármat be is húztam, továbbadom egy kis haszonnal.
-
válasz
vegitossj7 #10 üzenetére
Ez így van. Minimum hat hónap a megjelenés után, és minden olyan, mint amilyennek lennie kell.
Pl. A Division az 1.4-es patch óta nagyon jó. Mondom ezt úgy, hogy day one-ban megvettem, és a "single" végigvitele után akkor el is raktam.
...de most nagyon behúzott. -
vegitossj7
addikt
Tényleg sokat toltad vele.
Amilyen állapotban van most, simán ott lehetne a GOTY-k között...
Amúgy adni kell az Ubi játékoknak még fél évet, és 90%-os akcióban megveszi az ember, tuti nem fog csalódni.
A Siege-nél, The Crew-nál, és a The Division-nél is ez a helyzet éppenséggel...
-
Bjørgersson
félisten
Az érkező játékban nem csak a felszereléseinket állíthatjuk össze magunk, hanem azt is mi dönthetjük el, milyen módon teljesítjük az adott küldetést.
-
melega
őstag
Annyi kérdésem lenne hogy ehhez a játékhoz is folyamatos intenetkapcsolatra, és psn plus előfizetésre van szükség mint a Divisionhöz. Esetleg a single plsaayer játszható anélkül?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdetben szkeptikus voltam a játékot illetően, de az utóbbi hónapokban sokat változott, egyre jobb lesz.
-
djculture
félisten
válasz
Mooka-Miki #2 üzenetére
Bízom benne hogy a rainbow six siegéhez hasonlóan ezt a játékot se szarják el. Divisionból már a béta elég volt, 10 percig futni valahova hogy történjen már valami, nem hiányzik.
-
Mooka-Miki
senior tag
Ubisoft. Szokásos downgrade a megjelenéshez közelítve. Nézzétek vissza a 2015-ös trailereket, azokkal köszönőviszonyban sincs a mostani graf. Ettől még lehet jó a játék csak aztán ne sírjanak az eladások miatt. Néha megértem azokat akik a virágboltival játszanak...
-
bunfi
őstag
Déjà vu, mintha csak a Divisont látnám. Ígéretes tűnő játék, de középszerű végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest