-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Almeida
senior tag
válasz
GregLac #2740 üzenetére
Én pont ilyen user vagyok
abszolúte semmit nem mókoltam rajta és 3 hete használom, 100% megelégedettséggel. Nem bánod meg, ha megveszed, nagyon jó telefon.
Közben megjött az ipaky tok és az üveg kijelzővédő, juhéjj
Mivel a tok a perembe kapaszkodik, és esetleg túlnyúlhat a peremen, féltem, hogy az üveg kijelzővédőt "letolja", de egyáltalán nem éri el, egy tizetmilliméter hely maradt, nem ér hozzá. Elképesztően jó a tok tervezése, és minősége. -
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Biluxzsolt #2035 üzenetére
Szintén tapasztalat, egy másik topikból áthozva: a 6.2.29 után kész megváltás: napi 1-2x csonttá fagyott telefonom az előző verziótól, látszólag teljesen véletlenszerűen, agybajközeli állapotban voltam már. A 6.10.13-mal viszont teljesen stabil a megjelenés óta (3-4 napja?). Nekem megváltás volt az update.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest