- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
azért ne essünk már túlzásokba
ha én gyártok valamit, majd én tudom mennyiért adom el, akinek nem kell nem veszi meg
az intel évek óta túlárazott nyomi felhozata miatt nem akarsz árnegyedelést náluk?
vagy van kartell vagy nincs, tavaly mélyponton voltak az árak ez tény, boldog boldogtalan ramot vett, az is akinek kevés kellett "mert nincs ára", most az vesz ramot akinek tényleg kell
szabványokon meg lehet filózni, egyik gen se hozott orbitális változást, picit gyorsabb picit kevesebbet eszik aztán kb ennyi, cpu-knál mért kell -2 évente foglalatot váltani? azért egy ddr szabvány elég sokig szokta húzni
volt már ilyenre példa, nem egyszer, aki kicsit is it-zik régebb óta kb tisztában volt bvele, ahogy én is
nem lehet a végtelenségig tartani padlóra nyomott árakat, abból bumm lesz
sok telefonba már 2-3-4gb ramot raknak, lehet számolgatni, régen sokal kevesebb ment beléjük és a telefon pörög, kicsit nagyobb most a kereslet a ramokra mint a kínálat, aztán ha a nagyok összeálltak lelkük rajta, senki nem szeretetszolgálat, mea culpa, én is pontosan ezt csinálnám - aztán verjenek rám büntit, inkább az mint becsődöljek -
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest