- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#65675776 #22 üzenetére
De közel sem abban a mennyiségben és minőségben.
Persze az IW legnagyobb hibája az volt, hogy a döntéseknek nem volt súlya. Gyakorlatilag minden az utolsó küldetés végén dőlt el, mikor végleg el kellett dönteni, hova visszük az aktatáskát.
Sőt! Még akkor is felajánlotta mindhárom lehetőséget, ha abból valamelyik már teljesíthetetlen volt. Én például rázártam a kér főnöknőre az UFÓ-zárka ajtaját és intenzív sugárzásnak tettem ki őket, míg össze nem estek. Haláluk ellenére mindkét szervezet elküldte az üzenetét, hogy hova vigyük a csomagot, csak épp a főnökasszony nem volt ott egyiknél sem, hogy átvegye...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
"hekkelős/kutakodós/olvasgatós játékmenet"
Lehet egy másik DX: IW-vel játszottam, mint Ti, de emlékezetem szerint ez megvolt abban is.
-
Pala
veterán
válasz
PowerBuldog #20 üzenetére
Hallottam róla, hogy van egy ilyen rész, de addig én már nem verekedtem el magam. Csak "minőségellenőrzésre" használtam a bétát, így legalább tudom, hogy nem veszek majd zsákbamacskát! No meg nem akartam lelőni magamnak semmilyen poént előre!
Én is úgy gondolom, hogy must have, pedig én ilyen jó ha három évente egyszer mondok egy játékra!
-
Pala
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
Én annyit tudok mondani, hogy amikor a bétában 1 óra játék után eljutottam a detroiti utcákra, annak teljesen olyan hangulata volt, mint az első részben a New York Streets pályának.
A légkör, a zene, minden nagyon klappolt. Szerintem telitalálat ez a letisztult, sárgás színvilág is! Ott éreztem azt, hogyha ezt a szintet tudják tartani végig, akkor ez az év játéka lesz!
"visszahozzák a hekkelős/kutakodós/olvasgatós játékmenetet" - visszahozták, egy az egyben!
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem bétáztam, de tudom.
A tény, hogy visszahozzák a hekkelős/kutakodós/olvasgatós játékmenetet, szinte garancia a sikerre.
A jó sztori alapja adott, csak jól kell összefésülni a szálakat.
Am ha nem tévedek, (kronológiailag) valamikor a DeusEx3 kezdete után de még a DeusEx kezdete előtt kell elszabadulnia a Szürke Halál (Grey Death) nevű nano-vírusnak, ami poszt-apokaliptikus hangulatot teremtett a nemes előd világában.
-
Pala
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
A béta alapján azt mondom, erősen megközelíti az első rész színvonalát (tehát a 2-nél sokkal jobb
)
-
Blade_W
tag
Jajj már a sok "sötét sarokban egy párnát magamhoz szorítva rettegek, hogy mi lesz ha nem lesz olyan jó mint az 1" emberbe.
Várjuk ki a végét!
(ui: nem lesz olyan jó mint az 1.
)
-
mephi666
nagyúr
még mindig félek ettől a deusex-től: az első rész valami kib@szott jó volt... szerintem a system shock2 mellett az volt az egyetlen ("modernebb") igazi rpg-fps keverék... imádtam... a második rész viszont egy hihetetlenül leegyszerűsített f*s lett
és attól félek, hogy akik szerették anno az első részt, azoknak nem fog tetszeni ez az új sem... de majd meglátjuk
-
Franklin
addikt
"10. Nem csak Detroit utcáin fogunk járni."
Hong Kongot akarok, a zenéjével! Ja és részeg orosz matrózokat! "I spill my DRINK!" :-D
-
julius666
addikt
Na most akkor sok része lesz ott, vagy nem maradunk ott sokáig.
Eredeti szöveg:
The game begins in Detroit, but doesn't stay there for long. Most of the game takes place in different areas across the globe. I won't spoil what these locations are in this feature, but I can say that almost every environment brings new architecture and a different vibe. Jensen can travel back to most of them.Csak a szokásos logoutos fordítás.
-
törölt tag
Jensen-t kicseréljük Denton-ra, Detroit-ot Mondjuk New York-ra, és máris igaz az egész a DX1-re. Maximum pár apróság még.
-
TESCO-Zsömle
titán
Elő is rendeltem.
-
PowerBuldog
veterán
Mivel elég kevés praxis pontot kapsz, így meg kell majd gondolnod, hogy milyen irányba fejlődsz. Az új képességet elsajátítása több pont, míg a meglévők fejlesztése kevesebb. (Viszont akkor megint több idő, ha utána egy újat akarsz). Kell azért itt majd gondolkodni bőséggel.
-
Wolverine
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Én csak attól az egytől félek, hogy a fejlődés, nagyon le lesz egyszerűsítve(azért az első részben nagyon meg kellett gondolni, mire adsz pontot). És a leírásból, nagyon úgy tűnik, hogy igazam lesz.
-
hommeros
őstag
"Adam Jensen nem a legbőbeszédűbb ember a világon, de ügyes tárgyaló és ravasz üzletember."
Ez de vicces. Rambo bionikus terminátor, ahogy ügyes tárgyalókészséggel ravaszan képen vágja az embereket. Gagyi.
"A történet nagy része Detroitban játszódik, de nem maradunk itt sokáig."
Na most akkor sok része lesz ott, vagy nem maradunk ott sokáig. -
Gergosz2
veterán
Egyre jobban kezd tetszeni ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest