Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Drága az a képzés, viszont mivel manapság elég jelentős a hiány buszsofőrökből, ezért nem csak, hogy állják a teljes képzés árát, hanem még fizetést is adnak a képzés idejére. Ez egyelőre nem országos, bizonyos megyékben van így a Volánnál, továbbá a fővárosban. A képzés melletti fizu minimálbéres, de sikeres vizsga esetén azonnal fel is vesznek.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Titokszoba #8 üzenetére
Bardi Autó? Egy régi haverom kamionról (nemzetközi) lejött kisebbre: a Lidl-nek vezet. Áruházaknak szállíthatsz és ott inkább egyedül kell menned. Azt nem tudom, hogy jók-e, mert ilyen körben sosem dolgoztam, de haver elvan vele.
-
janeszgol
félisten
válasz Titokszoba #6 üzenetére
Az a baj, hogy nehezen fogod ezt elfeledni. De az nem baj, hogy nem szólsz mindig vissza. Én be se tettem volna már a lábam, hanem kerestem volna másik melót. Mivel le voltál jelentve, így ha neked mondanak fel hátrányba kerülhetnek.
Sofőröket is hallani és olvasni, hogy keresnek, de autószerelőket is. Nem tudom konkrétan melyik a szakmád. Lehet, hogy túlérzékeny vagy, de ez ma már nem baj. Amit ők csináltak, az nettó gonoszság, semmi köze a munkához és annak karakterisztikájához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest