Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
Hasonlo munkateruleten dolgoztam a kozgazdasagi tudomany elvegzese utan 2014-ben es 2016-ban, velemenyem az irasodrol:
1.)Ne varj megvaltast ettol a bejegyzesedtol, hogy majd mi jo tanacsokkal tudunk ellatni, mert minden ember mas elethelyzetben van: mas az eletszemlelete, masok a prioritasai es legfokepp masok az anyagi lehetosegei.
2.)Viszont a konfliktus a legtobb cegnel igen gyakori, foleg az autoalkatresz iparban, ahol 10 forintert mindenki hajlando az anyukajat is eladni. Ilyen helyeken szerintem nem lehet minden konfliktust megoldani, hanem kezelni kell tudni, pl. megtanulni mikor lehet/kell hallgatni, mikor lehet/kell erelyesen fellepni, meg ha ez tobbeknek kellemetlen is, sot az igazsagtalansagokat a legfontosabb tudni kezelni. Ezeket a dolgokat nem teljesen sikerult nekm sem elsajatitanom, viszont az sokat segitett, hogy mar 4 helyen is dolgoztam, mas-mas cegeknel kulfoldon is. Tobbfele inger, tobbfele helyrol er, szerintem ez a szakmajaban is formalja az embert, ezert en ugy gondolom az, hogy most mashol dolgozol, meg ha nem is almaid meloja, de egy jo kiindulopont es a kessobiekben segit majd ezen tullepni. Abban is biztos vagyok, hogy kesobb majd mosolyogva gondolsz vissza erre a periodusra.
3.)Alom melo: "Fiatal, pályakezdő autób*ziként...","Annyit mentségül felhozok, hogy akartam ezt a munkát.". Hat, szerintem 2-es alpontba leirtak mellett ez is gond volt. Te ragaszkodsz ehhez a munkahoz, mert egy gyerekkori idil, hogy autobuzi vagy es vegre kozel lehetsz az autokhoz, alkatreszekhez, meg tobb mindent megismerhetsz roluk. A valosag meg mas, (mint a facebook bejegyzesek..) ugyfelektol es fonokoktol hajszolt kulimaszos kezu szerelok es rettentoen bonyolult megfejteni varo tehnika, amit legtobbszor eloszor lat az ember. Persze a fonokok megigernek fut-fat az ugyfeleknek, ha meg nincs alkatresz, vagy nem jon meg idoben kell mindig egy bunbak es ez valakin csattan.Hat itt aztan van lelki beke, nem mondom... Mas az, amikor szerelo, regi haverok egy garazsban egyutt dolgoznak(hobby-bol, szerelembol), es mas az amikor egy ilyen helyen a dzsungelben.
-NE TE LEGY A CEGERT, ez egy WIN-WIN helyzet kell legyen. Nekik a legnagyobb profit/alkatresz marzs a lenyeg, amit a legolcsobb munkaerovel kell elerjenek. A cegek nem az alkalmazottakert vannak.Leszarjak azokat, ezert ne vedd magadra ezeket az igazsagtalansagokat. Te egy jo munkaero kell legy hosszu tavon, tartassal, hogy versenykepes berezest tudj majd magadnak kiharcolni.Bonus.)Buszsofor? Embereket szallitani nem ugyanaz, mint arukat. Ha ennyire magadra veszed a teged ert igazsagtalansagokat tenyleg egy ilyen melot szeretnel? Ezert szeretnel aldozatot hozni? Ahol folyton erintkezesbe vagy az emberekkel? Onismeret
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest