- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videószerkesztés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Archer
őstag
Hát nem egy Gunship...
-
csaabz
őstag
Kicsit árkád, kicsit egyszerű, de fun!
-
aram01
nagyúr
válasz
cskamacska #16 üzenetére
nem értelek
-
persil
nagyúr
válasz
cskamacska #16 üzenetére
Smartwatch-ot kihagytad...
-
aram01
nagyúr
válasz
cskamacska #14 üzenetére
oké,akkor maradjon ilyen szar a grafika,megbeszéltük
-
aram01
nagyúr
válasz
cskamacska #12 üzenetére
szerintem többen vennék,ha jó az alapjáték kicsit kockázatos de bejöhet
-
csapee
őstag
Ez a 10 évvel ezelőtti graf marad?
Nem A kategóriás lesz az biztos -
persil
nagyúr
Amúgy a játék - kövezzetek meg - de elég vérgagyinak tűnik. Vagyis inkább vegyesek az érzelmeim. Sok évvel ez előtt imádtam a desert strike, vagy épp sviw 3d c. játékokat, és ez erősen azokra hajaz, így a nosztalgia miatt szívesen kipróbálnám. De könyörgöm, ez sok-sok évvel ez előtt volt...
"benne harmincféle helikopter kombinációval"
Na itt a hiba a magyar játékokkal. Kivétel nélkül mindig ez van, hogy túl jót/nagyot/sokat akarnak készíteni, aztán végül vállalhatatlan lesz. Egy kazal magyar fejlesztésű játékról hallottunk már, amiben elképesztő fantasztikus a fizika, 20 millió féle fegyver/autó/repülő/egyéb, hatszáz féle befejezés stb stb, végül pedig jött egy "A mesterlövész" kaliberű játék.
Lejjebb kéne adni a saját igényeiket, mert kivitelezhetetlen dolgokba vágják a fejszét.
Most is ez lesz. (bár ne így legyen) -
Mártógyurma
tag
Remélem ezekkel a srácokkal nem fog úgy ki.aszni a szemét Ubi mint, ahogy azt a szintén magyar Black Hole-al tette..
-
VS461
tag
Wow... kell
Jónak tűnik, veretni kicsit.
-
Dagidög
senior tag
Amikor meghallottam a videóban, majdnem leestem a székről: "Get to da choppa!"
-
aram01
nagyúr
kicsit hajaz az mw-re,de szerettem régen a helis játékokat,ha módomban áll majd kipróbálom
-
ledgeri
nagyúr
Maradok a Bohemia alkotásoknál...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fílingre nekem tiszta Desert Strike. (pár idősebb egyén biztos ismeri)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged