- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
őstag
Hello!
A Zalman CNPS9700 LED-nek két üzemmódja van: Silent és Normal. Silent-ben 1250-et pörög és 19 dBA hangot ad ki. Normálban ez a 2 érték 2800 RPM és 35 dBA. Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy vajon Silent módban megbírkózna-e egy (akár jócskán ) tunningolt E6400-es CPU hűtésével? Azért lenne fontos, hogy Silent módban bírja, mert szeretném ha halk lenne a gépem. Előre is köszi!"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Anubis_9
őstag
Köszi szépen a segítséget! Sokat segítettetek!
Ezzel a Ninja + 1200-as Noctua-val nagyon beleültetted a fülembe a bogarat..."Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Anubis_9
őstag
Most tervezek új 6400-es Core2Duo-t venni és újítanék hozzá egy hűtőt is, mert úgy hallottam a gyárinak elég siralmas a hangja... Az Asus Silent Knight nagyon megtetszett, mert a teszt szerint elég halk és jól hűt. Itt a fórumban viszont 1-2 hozzászólásból az derült ki, hogy nem is olyan csendes. Mi az igazság?
Azért fontos ez nekem, mert olyan kb. 10-12.000 Ft-ból szeretném a leghalkabb és a legjobb teljesítményű CPU hűtőt venni. Az Asus Silent Knight mellett mit tudnátok még javasolni?
Légyszi segítsetek! Köszi!"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest