- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
addikt
Engem az olyannyira hallhatatlan gép érdekel, hogy egy időben szemeztem én is a Ninjával, passzívan akartam használni a 478-as Prescott-omon. Aztán ez több okból sem valósult meg. Egyrészt elég neccesnek tűnt, h elmenne-e a cucc passzív hűtéssel (sztem inkább nem!), másrészt meg komoly tuning híján nálam kihasználatlan lett volna a Ninja.
Az említett üzenet említett részét meg nem vettem magamra!''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
-
ANT
addikt
Amikor én játszom a gépen - és ez elég ritkán van - akkor is bőven elég a meglévő (halknak mondható, és nem is brutál) hűtésem. Az igaz, hogy nem szoktam ''hardvert kínzó'' játékokkal játszani, a konfigom se arra való! Előlapi szabályzóm sincsen, inkább igyekeztem olyan ventiket belepakolni a házba, amik 12V-on is halkak. És ez alól nem kivétel a proc. hűtőm se. Ha mégis halkítani akarom a Freezert, akkor meg ott a Speedfan. De hangsúlyozom, hogy ez a saját példám, biztos nem mindenki gondolkodik így (sőt!)
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
Erről a ''minden hűtő ventijét pörgessük maxon'' tesztről az a privát véleményem, hogy érdekességképpen jó, de egyáltalán nem ''életszerű'' körülményeket produkál. Most őszintén: a legtöbben nem arra törekszünk, h minél hatékonyabb és CSENDESEBB hűtésünk legyen?
-
ANT
addikt
válasz Quentin Ruby #95 üzenetére
Na de azóta, vazze......
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest