- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz (Kolombusz) #140 üzenetére
majd meghallgatom az eredményt Én sztem 1 CM hyper TX-re fogok benevezni vmikor.
Same rules apply!
-
Haart
addikt
válasz (Kolombusz) #84 üzenetére
Nem akarok belekeveredni, de sztem full fordulat mellett Zalmi tényleg valahol az első helyen leledzene az biztos, csak az a baj hogy a tesztben olyan nincs hogy a zalmit fullra pörgették volna. Ha netán nyert volna, akkor meg hadd vegye az az ember aki nem törödik a hanggal csak a teljesítménnyel. Csak egy megjegyzés kellett volna a leírtak végére mondjuk hogy akinek nem számit semmit sem a hang az a zalmival tökéletesen elégedett lehet ha megveszi .
-
frenky8230
csendes tag
válasz (Kolombusz) #82 üzenetére
Miért, mitcsináljak, tegyek centit venti mellé ,csináljak képet, aztán azzal villogjak? Akkor meg azt írják az itteni analfabéták , hogy nézd itt feszít. Na mindegy , a lényeg ,hogy tudom a zalman az összes fost elveri innen. Ujjonc meg akkor voltam számítástechnikában, amikor ide regeltem a ph -ra ,na ennyi.
Minél tökéletesebb valami ,annál jobban keresed hibáit. Szerintem:)
-
éN79
addikt
válasz (Kolombusz) #50 üzenetére
Emelt fesszel nem valószínű hogy passzív módban elvinné. Nálam most a 3600-as megy 1.35V-on (ami nálad ugyebár alapfesz, nálam már +1.5V) és ventivel 45 fok, viszont simán alapon, azaz 2 gigán elvan vele a hűtő, de kézzel foghatóan hamarabb felmelegszik a borda, azaz dolgoznak a HP-k rendesen.
-
rudi
nagyúr
válasz (Kolombusz) #57 üzenetére
Két adag vatta?
Felteszem, az adatlapodon lévő gépről van szó. Proci vissza minél jobban, és nem csak az órajele, hanem a feszültsége is; a VGA-ra ugyanez. Így a procit valószí}űleg nagyon halkan elbírja majd a CPU-hűtős, ha nem akkor Ninja vagy HR-01 vagy U8-120 és a leglassabb S-Flex venti. A VGA-ra Accelero X1 és mehet vissza 20%-ra. A legnagyobb kihívás a táp. No, oda is jó lehet egy S-Fles, de mondjuk a 1200-as. Azt szépen ilyen letöltős móka esetén visszaveszed 6-800-ra és már majdnem készen is vagy. Még a meevlemezre kell valami rezgéscsinllapító. Nem igazán kell bedobozolni, inkább valami gumibakokra kell ültetni. Vagy Antec Solo ház kell vagy mondjuk Sharkoon Vibe-Fixer.
szerintemResistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
válasz (Kolombusz) #50 üzenetére
A szellőzés felépítése fogós kérdés. Nyáron például sokkal érdemesebb a merevlemezek környékére rakni egy 8-as ventilátort (nagyobb nem kell), mint az amúgyis izmos CPU hűtő környékére. Kérdés az is, hogy érdemesebb-e közvetlenül a CPU hűtő mögé rakni egy ventilátort, jó esetben a rezonáló házra, vagy jobb egy méretes venti a CPU bordáján. Aztán itt vannak ezek a 100 wattot is megzabáló VGA-k, és a 2,5''-os SATA merevlemezek, no meg a passzív tápok, hogy a vízhűtésről ne is beszéljünk.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest