- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenky8230
csendes tag
Látod Rudi ,ha tegezhetlek ,egyre többen állnak a véleményem mellé . Tehát már megérte lázongani. De mindegy , a lényeg ,hogy szerintem a zalman egy jó hüttő ,halk és hatásos is. És b.15ért vettem nem 18ért
Minél tökéletesebb valami ,annál jobban keresed hibáit. Szerintem:)
-
frenky8230
csendes tag
1.Hát szerintem meg standard cuccokról szólt a teszt ,nem arról hány ventit tudsz rakni a ninnyára.2.Miért nem tesztelsz vizet is mindjárt ventivel szemben. 3.Kicsit árak után is nézhetnél. 4. A magam lejáratásáról meg annyit ,hogy ha valaki nem ért meg valamit akkor kicsit máshogy kell fogalmazni. És persze akkor is 10 cm a venti lapátja, ha fáj neked ,ha nem.
-
frenky8230
csendes tag
[link] tessék tessék erre. És 2800 at forog a venti amit 30 db nek ír a gyártó. Én falra felpörgetem és nem hangos na csak ennyi. Már lenyugodtm
-
frenky8230
csendes tag
válasz Quentin Ruby #95 üzenetére
Na már értem miért írják sokan ,hogy nagy xar ez a ph. Nameg ,hogy nem írnak ide. Látod teis egy ilyen tipikus magyar kisugárzásu gyerek vagy aki azt hiszi elöbb ott van azt ő a király . Képet meg csináljon a teszter , és ne etesse be a népet szeméttel . És ha már tesztet csinálnék legalább azt leírnám szegény gyökereknek ,hogy ugyan miért pörög az a szar többel mint a másik. Gondolom penya ketteseddel neked holt mindegy ,csak teszed itt az okosat. Maradok külföldi oldalaknál ,fórumoknál ott legalább felpörgetik a cuccokat. ja találkozótokra meg egy ak47essel állítanékbe legszivesebben.
[Szerkesztve]Minél tökéletesebb valami ,annál jobban keresed hibáit. Szerintem:)
-
frenky8230
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #87 üzenetére
Hát meglehet , hogy ninja ver, így meg, úgy más hüttővel , de itt standard cuccokról van szó. Na nem köteszek tovább bocsánatot is kérek ,csak az érdekelt volna a tesztből , hogyha minden ventit fullra pörgettük volna milyen lett volna az eredmény. Mert így nem egyértelmü, és remélem valamikor a közeljövőben ,így is megtörténik a teszt. amúgy annyira nem érdekel melyik a jobb csak cseszi a csőröm ha valami nem igazságos
-
frenky8230
csendes tag
válasz (Kolombusz) #82 üzenetére
Miért, mitcsináljak, tegyek centit venti mellé ,csináljak képet, aztán azzal villogjak? Akkor meg azt írják az itteni analfabéták , hogy nézd itt feszít. Na mindegy , a lényeg ,hogy tudom a zalman az összes fost elveri innen. Ujjonc meg akkor voltam számítástechnikában, amikor ide regeltem a ph -ra ,na ennyi.
-
frenky8230
csendes tag
Hát ezt pampogom énis itt ,de hát aki ujjonc ,vagy mi a fos ,annak itt szava nincsen. És nem azért mert haveroknak akarok feszítteni, nem dedós vagyok, hanem azért, mert idegesít az ilyen tesztelés. Ez az egész teszt simlis nekem ,szerintem asuséknál még fizettek drága teszterünknek ,hogy jobban pörgesse lol
-
frenky8230
csendes tag
válasz szélerőmű #65 üzenetére
Hát ne oktass ki barátom ,nem alaptalanul írtam ,hogy annyi amennyi ,10 cm. Úgylátszik itt a ph-n csak annak a szava ér valamit, aki ilyen fos moderátor, vagy istenke meg tudja faszom még micsoda. És keresgélj nyugodtan a googliban meg nyald a többi szegény, lúzer picsáját. Ha téved a tesztelő, akkor bekéne csak vallani.
-
frenky8230
csendes tag
A lapátai 10 cmesek a zalmannak, és 2000 fordulaton nem tudom hol lenne a többi venti zalmannhoz képest Ja és kis könyvében még az is levan írva ,hogy 7 nap alatt optimális a teljesítménye. Szerintem az összes tesztalanyt veri mindenre. Asus koppitás is ráadásul, a többin meg hengerfej tömítést lehetne cserélni azt mondaná a legtöbb autószerelő
-
frenky8230
csendes tag
Na ezt a zalman dolgot le kell ,hogy reagáljam. Én most vettem zalman 9700 est és ezen 10 azaz 10cm a venti. Most akkor ,hogy is van ez? Az asus ventijét miért pörgettétek jobban ,ha a zalmanon is 10 cm a venti? Itt valami nem kóser gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest