Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigStraw
senior tag
Első látásra elég szépnek néz ki
már nagyon várom az első rész is bejött csak az volt a baj hogy a fák,bokrok,víz,más autók eléggé le voltak még butítva itt mintha jobban megcsinálták volna
multiba nem toltam még szívesen kipróbálnám
meg érdekes ez is hogy az anyósülésen is lehet ülni meg nézelődni
-
sagesz93
addikt
válasz
ígyvanferi #10 üzenetére
igen, ez volt a nyitott béta/stress/ teszt, erre elég sok helyről be lehetett jutni
ettől függetlenül az "igazi" beta tesztereknek még van dolguk, a fórumba szoktàk írni mikor van szerver. -
- = Zk = -
félisten
sajnálom a BMW-k hiányát.. de ez van.
-
zazahoho
őstag
még fél év
,de szerintem megéri várni rá
-
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
+1 Már régóta zavar engem is, legalább az ablak méretéhez igazodna az első felugró rész, de ezen a kis képen semmit nem látni.
-
Dreimus
senior tag
A cikk irójának ajánlom hogy nem ártana tájékozódnia mielött cikket ír ,mert falra mászok amikor azt írják, hogy lezárult a béta ( ami persze nem igaz, amit a bétások tudnak is ). Nem arról van szó, hogy a cikk írója is nevezzen az ilyenre de ha nem tudja mi az státusza az adott állapotnak akkor nem írjon fölöslegesen hülyeséget.
Jó játék lesz de messze még az a március.
-
Sicilian
addikt
Az nfs mellett, ez az, amit várok még nagyon, ezzel a két gamével jó ideig el leszek
-
ígyvanferi
addikt
Nagyítás alatt plusz belenagyítást értesz? Mert teljes képernyőre ki lehet tenni, ahhoz kell a 4 kattintás. Ugye bejön az új ablak a képekkel, egy katt. az épp középen lévőre, aztán az újonnan felugró ablakot teljes méretre rakod, máris kitölti a képernyőt a csodaszép kép. De hogy ehhez miért kell ennyit bökni, na azt nem tudom.
-
juhig12
tag
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
abszolút egyetértek, ráadásul nem értem mért nem lehet nagyítani
-
ígyvanferi
addikt
Igazán csinálhatnátok már valamit ezzel a borzalmas képböngészési metódussal. Négy kattintás jut minden képre. Kész agyrém, mire végignézek ennyi képet.
-
Kirrr
aktív tag
Szerintem jól müködött a béta is. (legalábbis nekem) Nemtudom, miért tologatják a megjelenést?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest