Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
biztos baró ez az író is, az egyik elődjével találkoztam, ami nem tudott "csak" 16x-os sebességgel írni, rontott ezerrel, ahogy kellett, aztán gondolt egyet és 11 hónaposan megadta magát. no akkor mondtam, hogy Samsungot inkább nem kérek semmiféle íróból
-
rudi
nagyúr
Nekem sántít a logikád. Egy dolog, hogy megírta a Verbatimont 18-szorosan, és a Plextor szerint nagyon jónak találta a minőségét. És egy teljesen másik, hogy a Samsung nem tudta visszaolvasni, de három másik író (Plextor, 3500-es NEC, notebookos LG) igen. Innentől kezdve szerintem nincs értelme a 18-20-szoros írást szidni ebben az esetben, max a Samsung olvasóképességét.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
TeeJay
félisten
PPeter tesztjeit nézegettem és az én íróm MCC03 DVD-R Verbatim lemezre 6-8x körül ad szép eredményt.
nekem bőven jó az és 16x írásig persze hogy szép eredményt kapunk
de amit most teszteltetek író 18-20x sebességet is tud és vicces hogy megír egy lemezt 18x sebességgel amit nemtud visszaolvasniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Balage76
senior tag
Létezik feketében, SE-S204N néven, már régóta kapható.
Íme a PH cikkViszont ilyen Trudirect funkcióval csak fehér színben lesz. A TruDirecthez pedig hamarosan megjelenik egy frissítés, ami jelentősen csökkenti a filmrögzítés erőforrásigényeit, így gyengébb teljesítményű gépeken is tökéletesen fut majd.
[ Szerkesztve ]
-
demagóg
aktív tag
... de 1 ujsagiro azert inakbb ne irja, o ragaszkodjon a hivatalos dolgokhoz...
Szerintem ez egy szélmalomharc, és teljesen felesleges. A szakmai (?) újságírás egy része is elbulvárosodott. Mivel ma már szinte bárki lehet újságíró, nem lehet és nem is kell tőlük elvárni a szakma által megkövetelt precizitást (hiszen ők is csak a partvonalról figyelnek). Ezt a mínuszos dolgot is nekik köszönhetjük, mert éppen ők terjesztették ezt így el (és még meg is magyarázzák, ha kell). Az olvasók meg ezt befogadták, megszokták. Tudják, hogy miről van szó. Győzikés műsort is a győzikét nézőknek "győzike szinten" kell előadni. Finomabban: a szakmai újságírást szerintem csupán csak egy, a hivatalossal egyenrangú "tájszólásnak" kell felfogni. A köznyelvben már egyáltalán nincs szükség a szakmai berkekben megkövetelt nyelvezetre. Ha nagyon erősködik valaki akkor meg néhány nagyokos úgyis kiosztja ("újságírók" is). Aki meg mindkét táborral kapcsolatban van, idővel megtanulja a trehány szöveg "röptében konvertálását". Ha azt mondod "kötőjeles DVD", azt megérti néhány ezrelék. Ha azt mondod "mínuszos DVD", azt megérti mindenki, a néhány ezrelék közben mosolyog vagy mérgelődik. Én már inkább csak mosolygok.
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...
-
rudi
nagyúr
Olvastad azt a tesztünket, ahol többféle sebességgel írtunk meg lemezeket és visszaolvastuk őket? SEMMI nem igazolta, hogy érdemes lenne lassabban írni, mert az jobb minőséget produkál. Ha gondolog, írj meg pár lemez 6-szorosan majd max sebességgel az íróddal és nézesd meg valkivel akinek PI/PO tesztelős meghajtója van. Egyáltalán nem lennék meglepődve, ha a frisebb gyors médiumokra a 16-szosor jobb lenne, mert az ahhoz tartozó írási stratégia finomítására jobban odafigyeltek.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
A kötőjeles hülyén hangzik a mínuszos meg szépen az ellentétje a pluszosnak. Sokkal egyszerűbben megjegyezhető elegánsabban írható, beszédben kezelhető, ezért maradt meg a magyar köztudatban. Szerinte ezzel egyáltalán nincs semmi baj.
-
MaSzKa
senior tag
a legelső monitorom is Samsung volt
addig a márkával különösebb bajom nem volt
pl olyan hogy 1év után a tálca csak ha erősebben meglököd akkkor megy be
ez jelentéktelen sztem
amúgy volt W162C íróm és csak a Sata miatt váltottam SH-S183A-ra
ismerősőknek vettem 3db Samsung SH-S203P írót
eddig az összes kifogástalanul müködikgrat a teszthez
-
tihi
csendes tag
En mar csak ilyen szorszalhasogato vagyok A masik dolog pedig h engem nem zavar ha hulyenek neznek ;-) Es az engem sem annyira zavar ha 1 "tudatlan" (ezzel nem bantani szeretnem az embereket, csak nemtom mashogy megfogalmazni) irja h minuszos, de 1 ujsagiro azert inakbb ne irja, o ragaszkodjon a hivatalos dolgokhoz... De ez persze csak az en meglatasom... Es bocsi az unalmaskodasomert...
tihi
-
erdoke
titán
Érdekes dolog ez a tudatlanság. Ha 99 tudatlan egyformán rosszul nevez valamit, akkor az egy tudóst mindenki hülyének fogja nézni.
Én elég régóta tudatában vagyok az általad vázolt problémának, és már régóta nem zavar, sőt, én is mínuszosnak hívom.Más.
"Az újraírható Philips – talán a médium minősége miatt is – elég gyérre sikerült, ..."
Nem a lemez hibája, a 1655-ös BenQ íróm 8X sebességgel kiváló, egyszer írhatót megközelítő minőségben ír rá.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
tihi
csendes tag
Hello!
Csak 1 megjegyzesem lenne a cikkel kapcsolatban, a masodik oldalon ezt irjatok: "Leggyengébben a TDK mínuszos lemeze szerepelt" - legyetek szivesek a minuszos lemezt kijavitani kotojeles lemezre, mert szerintem eleg baj ez is h minden tudatlan azt gondolja h azt minusznak mondjak, pedig ugye nem... ne vezessetek megjobban felre oket :-)
Koszi!tihi
-
Szanya
tag
Nekem a C64 floppy meghajtója jut róla eszembe. :-)
''Szanya csak egy van.''
-
Grigorisz
aktív tag
Mindent amit lehet az adott lemez leglassabb sebességén írok ha nem tetszett volna meg a lightscribe még mindig lg4082-m lenne...
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Taky
senior tag
Ha lesz feketében, még lehet el is gondolkodom a vásárlásán, noti mellé jól jönne! Bár biztos nem írnék vele 8x-nál gyorsabban...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
törölt tag
hmm. egy sima íróba egy usb-s 3.5"-os hdd keret előlapját bekötni 4-5k spórolást is eredményezhet, arról nem is beszélve, h lesz egy külső hdd keretünk is, bár egyszerre a kettőt nem tudjuk használni... esztétikusnak kevéssé esztétikus, de mindenben ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
16x DVD+R DL írás
LOL kategória!!!
ugyanúgy mint a 20x DVD+-R írás
na amin meg szépet röhögtem hogy 18x sebességgel megírja az egyik legjobb Verbatim lemezt, aminek a minősége a többihez képest a legjobb lett
erre visszaolvasni meg nem tudja
nesze neked 18-20x írás, szinte csak ártalmas mert semmi hasznos nincs bennenemhiába írok mindent 6x sebességgel MCC03RG20 Verbatimra
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest