- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Tehát egy egyéni anomáliát, ami mint kiderült valaki valamikor előidézett és ez okozta a hibát, te ráhúztad az IPS-re mint szar technikára. Ok. Kiszálltam a vitából.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
A színeket a divatot és igényeket követve túlhúzzák természet ellenes irányba. Ez a filmekben is látható Pl: Miami helyszínelők. Akit ez zavar az úgy kezdi, OSD menüben ráklikkel a természetes profilra és voálá.
Te vagy az első aki valaha leírta, hogy jobb a TN mint az IPS. Szembe megy minden tapasztalattal, teszttel, videóval amit eddig reprezentáltak. De én hiszek neked.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Segal
veterán
El kell menni egyszer az Oázis computerbe. Ott ki van rakva több tucat monitor egymás mellé és mindegyiken ugyanaz a tartalom fut. Ott szépen össze lehet hasonlítani a végeredményt. Én speciel épp VA párti vagyok hozzám az áll a legközelebb ahhoz amit látni szeretnék egy képernyőn de az ips is elfogadható. Viszont az tn-nek szó szerint pocsék képe van szerintem. Ez csak az én véleményem de én legalább alá is támasztom és nem csak divatból fikázom.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Yutani
nagyúr
Hogy milyen asztal? Hát taktikai! Lassan az is jön majd a Gigabyte-tól.
Egyébként ezt a TN hisztit én sem értem. Ez biztos olyan dolog, mint az aranyozott HDMI kábel, mer' azon kevésbé zajos a digitális jel.
De nem, a TN a prosztóknak való. Aki ilyet használ, igénytelen sz@r.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest