- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz Varázslóó #44 üzenetére
Ebbe már bele sem mentem, mert már olyannal is vádolták amit nem is írtam. Az a VGA 60hz-ig jó újabb játékoknál. Ráadásul 144hz vs 240hz közt nem vesz észre sokat. 144-ig van értelme. 4K-n a 60 fps is kérdéses. 1440p-n ami már nem a jövő, hanem lassan alap a 144fps is álom.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Igen 60 ért van GABA és kínai társai. 110-es IPS pedig egy ACER Nitro. A különbség azt hiszem érthető.
GABA TV-je van anyáméknak. Borzalmas a dobozhangja, kellett hozzá venni egy kis PC-s 2.1-et hogy érteni lehessen mit beszélnek. A kijelzője TN, távolról elfogadható ahonnan nézik."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
87 000 a TN 27" 144hz és 110 az IPS 27" 144hz. Kisebbet nem találtam. Aki kiad 87-et a játék miatt az 110-et is kitud.
Én speciel 57-ért vettem Alzán a 32" IPS 75hz-et.Fentebb elhangzott ilyen is, még ha nem is a te tolladból. Ezért is írtam "hozzád hasonlókat" és nem téged.
Hogy lehet hozzám hasonló ha olyat mond amit én soha? Pont az ellentéte nem? Mint történelemben a mi lett volna ha...Ja és ennek a monitornak mennyi lesz az ára? 150 000? A mi fizunkhoz való?
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Akkor most olvasd vissza a hsz-eimet ahol leírtam hogy a természetes színeket kell bekapcsolni ha nem követed a divatot.
Mi köze a színeknek és a beláthatósági szögnek a multihoz? Ott low grafika kell a sok FPS-hez és minél magasabb hz. Illetve minimum textúra, hogy a fűben/füstben bujkálókat meglássad. Ne keverd már ide, a megjelenítő minőségéhez."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
1. Akkor nem láttál 144hz-es IPS-t. (ott is csaló lennél )
2. Hol írtam, hogy igénytelen akinek TN-van? Segítek soha,sehol. Mindenki addig nyújtózkodik...
3. Nem mindenki gamer.És az állításom igaz. Az én VGA-mnál is van sokkal jobb mégsem mondom hogy az szar és az enyém a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Tehát egy egyéni anomáliát, ami mint kiderült valaki valamikor előidézett és ez okozta a hibát, te ráhúztad az IPS-re mint szar technikára. Ok. Kiszálltam a vitából.
-
koko52
nagyúr
A színeket a divatot és igényeket követve túlhúzzák természet ellenes irányba. Ez a filmekben is látható Pl: Miami helyszínelők. Akit ez zavar az úgy kezdi, OSD menüben ráklikkel a természetes profilra és voálá.
Te vagy az első aki valaha leírta, hogy jobb a TN mint az IPS. Szembe megy minden tapasztalattal, teszttel, videóval amit eddig reprezentáltak. De én hiszek neked.
-
koko52
nagyúr
A VA és az IPS jó. A TN meg annak jó aki nem látott még IPS vagy VA panelt. Nekem volt már több féle otthon mindegyikből. Most IPS van.
A TN színek csak szemből és középen nézve jók, ha kicsit is feljebb nézed anélkül hogy nem nyújtod utána a nyakad már csalnak a színek, sötétedik. Ha 27" és közel van mert szerkesztesz, játszol a szélein a színek teljesen torzultak. Munkahelyi irodában már le lett cserélve az összes miután bekerült az első IPS. Mikor elé ültek a többiek kipróbálni, mindenki olyat akart. És ez csak office + CAD környezet. Akkor kérdezz meg egy fotóst, hogy mi a véleménye a TN-ről. Csak azért van még létjogosultsága, mert máig a leggyorsabb. De pl engem ez pont nem érdekel, mert játékra is kiváló sebességű IPS/VA panelok vannak.
Divatból meg nem fikázok semmit. Ezek tények, rá lehet keresni. És ne a jutubon nézzetek IPS képeket a TN panelos monitoron, mert lehet nem láttok különbséget."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
TN panel? Eddig olvastam.
Troll on: azért taktikai, mert a TEK-nek készült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest