Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Gaming notebook topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
üzenetére
3gp, aiff, flv, rm, mkv, ogg...stb
hangnál FLAC...stb
Sosem tudom éppen milyen fájlformátummal találkozom, amit le kell játszanom, mert szép dolog a "Normális ember nem foglalkozik vele" filozófia, de ha valami fontos anyagot küldenek olyan formátumban, akkor baszhatod.Ugyanígy bírom azokat az embereket is, akik állítólag nem telepítenek még flash plugint sem.
Jó, sok szart én sem, de a flash az már tényleg olyan, hogy bármennyire szar, kénytelen az ember, mert különben az első oldalon, még talán itt a PH!-n is azzal kezdi a böngésző, hogy egyes elemeket nem tudott megjeleníteni. -
moonman
titán
válasz
üzenetére
nézz bele például az ffdshow codec-listájába és megérted. annak alapból kb. 3%-át játssza le a WMP.
nem szokásom codec csomagokat védelmezni, de amióta K-Lite-ot használok, még a telefonnal felvett és az MKV videók is mennek WMP-ből, nem igazán futottam még bele olyan formátumba, amivel ne tudott volna mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő