Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz zuchy #51 üzenetére

a 88gt hűtője különlegesen gyenge volt. annál már csak a passzív változat volt a durvább... habár a tükörtojás megsült rajta.

ez a hűtés és a 88gtje kb annyiban hasonlít, hogy egy slotos. a 3870 és a 4870 hűtője is hasonló kívülről, belül mégis ég és föld köztük a különbség.

• proci985

MODERÁTOR

válasz RI/OS #18 üzenetére

szerintem ezért is szaladgálunk a phn olyan sokan 5slotos hűtéssel. mármint tényleg létezik 5slot hűtés és nekem tényleg olyanom van... 300dbes venti nincs (szép is lenne, 150-160körül már halálos), a leghangosabb otthoni körülmények között a duplamotoros delta olyan 63db környékén van. de olyan 45db is már baromi hangos szvsz (olyat viszont használtam). az x1950xtx hűtésére mondtak még szörnyűségeket, de hála égnek olyanom nem volt.

ellenérv: nem fér be.
    ellenérv2: sokunkat zavar a zaj... annyira, hogy akár komoly energiát (idő, utánnajárás, pénz) is hajlandóak vagyunk arra fektetni, hogy ez a 45db lemenjen 0-30ra -kit mennyire zavar és menyit hajlandó rá áldozni- hasonló hűtési teljesítmény mellett... mert pl zenét hallgatunk a gépről, vagy HTPC, vagy akármi

a hűtésel kapcsolatban. sűrű vékony lamellák, nagy felület. ha a külső pajzsot is hőcserélőként használják, akár még jó is lehet (mert pl mellérakva a ház oldalára egy 120assal sokat lehet javítani a hőfokokon/dbken). viszont félek tőle, hogy valami nagy erejű ventit kellett használni.

Új hozzászólás Aktív témák