- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Acer notebook topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Mindenki befért.
Ez csak azt jelenti, hogy eredetileg volt szó róla, hogy nem kell 20án rögtön megadni a végleges termékkódot, mert az ünnepek körül a szállítás néha körülményes tud lenni.
De mivel már 2 héttel korábban elkezdték kiküldeni a terjesztőknek a cuccot (én pl. hétfőn vettem át a végleges dobozt, még az early acces kezdete előtt), az EA aszonta, "nincs kegyelmi idő, 20-án 0órakor, akinek nincs tényleges kódja, az nem játszik".
Persze a felzúdulás megvolt, világvége és fogaknak csikorgatása, szóval mégis lesz idő, 2 napja van mindenkinek, akinek addig nem érkezett meg a cucc. -
Ramoss
tag
2 napot még kibír a nép.
-
kovsol
titán
játéknak van saját topicja ? esküszöm ha van én nem találom
kíváncsi vagyok a gépigény milyen? van róla infó, hogy a maximális szint elérése után milyen tartalmak vannak ?
-
Tigerclaw
nagyúr
Adhatnának kompenzációként valami ingame cuccot azon előrendelőknek akik nem fértek be, vagy csak túl későn. Valami egyedi tárgyat, fénykardszínt.
-
anulu
félisten
részemről az említett 2. szállítmányból rendeltem elő, meg is jöt a mail, h 20-án átvehetem. amennyiben ez nem így lesz, akkor meglehetősen morcos fejet fogok vágni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest