- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
kerteszgabi #11 üzenetére
nekem csak a belépő h50 volt. hát. az a brutálistól igen messze van. brutális csak a nagyságrendileg 200 óra után kerregő pumpája volt, de nem a hűtése. még dupla ventivel, szendvicsbe fogva sem...
teljesítményben pl. egy mugen2-vel lehet egy kategóriába tenni, de talán még az is kicsit elveri.
(volt mindkettőm, véleményemet több E8500, egy Q9550, és egy qx9650 próbára alapozom...)a dupla radisok valószínű már jobbak, de nekem akkor sem kéne azokból soha többet....
-
szab.tam
nagyúr
az usd : euro 1:1 balkáni dolgot már nem is mertem leírni, direkt alálőve számoltam....
de kb. erre akartam kilyukadni.
ha teljesen egybeépítenék egy ilyet, minőségi cuccokból, egy szűk réteget, még aranyárban is elkaphatnának: a szerelési fóbiásokat.
azokat, akik a meglévő astek klónokról szeretnének feljebb váltani. -
szab.tam
nagyúr
valószínű, nem csak én nem értem.
a kompakt, összeintegrált, (amúgy szerintem sokat nem érő), vízhűtőknek pont az a lényege, hgoy egybe van szerkesztve. júzer hazaviszi, kibontja, felrakja, és megy. és megelégedéssel használja, (feltéve, hogy nem jár úgy, mint én...)
viszont ha szerelgetni kell, akkor ennyiért összeválogatva jobbat kap.
a 3 radis középárfolyamon számolva 62k. mire bejön 70-75 minimum.és pl. ez 70-ért ez valszeg rommáveri.
(de szerintem még ez is 58-ért...)úgyhogy aki a hírben szereplők bármelyikét megveszi, az meg is érdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó szétszerelhető rendszere a népszerű, előre feltöltött kompakt vízhűtőknek állít ellenfelet.
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- Crypto Trade
- sziku69: Szólánc.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest