Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
Stewen, az ets2.lt-n rossz a gold version white lines-link, a sond pack címe van alatta.
-
Chrys_
addikt
válasz
#70339072 #7946 üzenetére
Én itt olvasgattam az eddigi munkáidról, és talán most jutok el addig, hogy ki is próbáljam. Megvan a letöltő oldal (thx akárkinek is aki itt linkelte; Neked
), de most még külön a telepítési leírásért is keresgélnem kellene. Szóval vannak nem tapasztalt játékosok is, akik kipróbálnák, szerintem ezért érdemes beleírni az infót.
-
Chrys_
addikt
válasz
#70339072 #7179 üzenetére
Sajnálom a baleseted és jobbulást kívánok, de ahhoz, hogy bicajjal ennyire összetörd magad, valűszínűleg neked is rohadt gyorsan kellett hajtanod, lehet észre sem vettek téged. A kerékpárút nem versenypálya. Estem már én is csúnyán párszor, de ilyen fokú sérülés közelébe sem kerültem.
És sok sikert a munkádhoz!
-
Chrys_
addikt
válasz
Feribacsi555 #6998 üzenetére
Jogos, a single-ben nincs benne a korlát. Tegnap már csak abban mentem, hangulatosabb is a rendes forgalom miatt.
-
Chrys_
addikt
Plusz megvételkor szó sem volt ilyen korlátozásról. Ha kitörlik a játék felét, amiért pénzt adtam, akkor is csak befoghatom?
-
Chrys_
addikt
válasz
Feribacsi555 #6982 üzenetére
Biztos lesz speed-hack
-
Chrys_
addikt
90kmh max, és most raktak bele fejlesztett tempomatot
Ezek sem normálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kuponkunyeráló
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest