Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
Ez még téged is túlél!!!
Gondoljon az unokája szolegen is jó ide!! 
-
ddekany
nagyúr
Inkább arra figyelne a pendrive piac, hogy ne takarítsák meg a CRC-t, vagy legalább lehetne tudni miben van, és miben nincs. De hát az vásárló ezt sem tudja mi az, szóval inkább ilyen baromságokkal nyomulni, mint a hőálló cucc.
-
copin
őstag
Kingmax=Kingston?
-
Móci
addikt
Az ütést vajon hogy bírná? Az is fontos azért...
Viszont ha jó áron lenne, lehet elgondolkoznék egyen, tetszik a formaterve. -
Ricco_hun
senior tag
Végülis el lehet képzelni olyan szituációt, amikor jól jöhet ez a széles skálájú hőtűrés. Ott van ugye a sokak által emlegetett kinnt hagyom a tűző napon szindróma, meg akkor is jól jöhet, ha mondjuk szalonnasütés közben beleejted a parázsba. Ezt még van időd kipiszkálni, de egy műanyag cucc addigra már szépen összeolvad.
-
^Clown
addikt
Meg lehet főzni

-
Dyno
veterán
Tetszik, ha ára kedvező lesz elgondolkozom egy 8gigás típuson.
-
zbory
tag
Ezek a tulajdonságok csak parasztvakításra vannak. Ember nem fogja kihasználni. Dehát valamivel el kell adni a cuccot.
-
xtremer
tag
Anyám a teszkós mp3 lejátszómat már 2* kimosta (90°C nagymosás) semmi baja...most már elmondhatom róla hogy strapabíró...

-
Motion_Blur
félisten
OCZ ATV megeszi reggelire

-
Penge_4
veterán
Amelyik pendriveban nincs ilyen védelem, azt mennyire kell rázni, hogy sérüljön?
Szerintem a hangsebesség azért betenne neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végülis ötletes, vannak olyan szakmák (kaszkadőr, hegymászó, olvasztómunkás), akik tudnák hasznosítani. Mondjuk nyáron biztos nem hülyeség, ha valaki kidobja az asztalra és egész délután süt rá a nap.
-
S.J.M.
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem egy ilyenem van egy 1gb-os MicroSD kártyával, már vagy 3x ki lett mosva mert bennt maradt a gatyámba télen meg beleejtettem a hóba és csak két héttel később találtam meg a sárban mikor elolvadt a hó és azóta is semmi baja. Na akkor ezt magyarázza nekem meg valaki hogy hogy élte túl, pedig rá sincs írva hogy "minden" álló.

-
nesa
veterán
Strapabiro,100 fok,fingmax ez az uj humor

-
Viktor77
titán
"így egy bizonyos fokig védett a rázkódással"
Valaki világosítson fel pls. Amelyik pendriveban nincs ilyen védelem, azt mennyire kell rázni, hogy sérüljön?
-
forgonati
őstag
Ja, és elfelejtettem odairni, hogy a gyártó szerint még a rázkódást is csak bizonyos fokig birja... Kész röhej. Régen ha azt mondták egy discmanre hogy igy meg úgy birja a rázkódást, azt még elhitte az ember, mert abba ugye voltak mechanikus részek. Na de itt...

Na igen, tényleg úgy fest, hogy ahogy fejlődik a technika, úgy egyre több mindenért felárat kell fizetni. Kifejlesztenek egy jobb minőségi ellenállást, akkor az nem kerül rá a cuccra csak úgy, magától értetődően. Neeem. Hanem felárat kell fizetni, és a gyártó meg veri a mellét, és hirdeti hogy bezzeg az ő kártyáján már új ellenállás van, ami 1000 órával tovább birja mint a régebbi

-
zed1983
őstag
a francba akkor ezt sem lehet vinni a szaunába...
-
04ahgy
nagyúr
Oda nem jó. Ott -200°C alatt a hőmérséklet, ha nem süt rá a nap, és bőven 100°C felett, ha tűző nap éri. Na meg a fémburkolat + kozmikus sugárzás kombinációra igaz a következő: A-aaz ellen neem véééééd!

Folyton új pendrive-okat jelentenek be, de valahogy én már a jelenlegi választéktól is besokallok. Nem hogy választani nem tudok közülük már, hanem át sem látom, annyi van. A csapból is pendrive folyik. Az USB 2.0 ~33-34MB/s sebességét pedig nem tudják ezek sem felgyorsítani.
HGyu
-
Devid_81
félisten
válasz
forgonati
üzenetére
"Na és az hogy még a rázkódást is birja, az a csúcs"
Lassan a forraszanyag használata is feláras
Bezzeg egy ősrégi 286-ost ha kilősz a holdra, sem sérül meg rajra semmi, jah és természetesen a mai napig üzemképes volna nagy részük, ha meglennének...manapság meg meg kell fizetni a felárat azért, hogy pl egy kondi "anyagból" legyen egy VGA-n egy alaplapon...hmm ki érti ezt...ahogy fejlődik a technika úgy romlik a minőség!?

-
forgonati
őstag
Ó, ez aztán igen. 100 fokon is birja. Nem semmi.
Hol a rákba fogom 100 fokon használni... Hm 
Na és az hogy még a rázkódást is birja, az a csúcs

-
Tomate
veterán
Számolniuk kellett a fém borítás miatt azzal, hogy ha az user kint hagyja a 40C-os tűző napon a cuccot, ne olvadjon el és azonnal lehessen használni. (Már ha meg tudja fogni és nem égeti meg a kezét
) -
Penge_4
veterán
Szeretem, mikor ilyen extrém körülmények között használható cuccokat gyártanak, aztán a többi specifikációról megfeledkeznek. Mennyiszer lehet írni, mielőtt megfekszik, vagy milyen gyors. Már várom azokat a típusokat, amiket egy működő vulkánba is bele lehet dobni.

-
Űrsétához ideális

-
Prof01
veterán
Jól hangzik.

P00By:

-
P00By
nagyúr
Pont most készültem a déli-sarkra menni a föld magja felé fúrni!
Bár lehet nem éli túl 
-
Devid_81
félisten
Szeressem az ilyen extrém cuccokat.
Jó is az mikor az ember 95-100fokon még ügyködik a pendriveal is
Amúgy a régi kis super stickem nekem is szépen lassan elkopik, annyi műanyag letört már róla...remélem ez jobb lesz a régitől. -
WilliamGhost
tag
Szép darab

-
-XadAnuX+
őstag
Tetszetős darabok, de azért kíváncsi lettem volna a sebességre is, de aki ilyet vesz, nem elsődleges a sebesség...
Azért nem semmi " 40 és +100 °C közötti hőmérsékleti tartományban is használható marad"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoljon az unokája szolegen is jó ide!! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)