- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
morcsa100 #75 üzenetére
Azt egyik sem tudja mivel nincs benne a kódkészletben, de ezt már kérdezték, olvass vissza...
Olyan van természetesen, hogy ékezetek nélkül lehessen írni, ezt tudja minden sms kezelő, még a legegyszerűbbek is!
Ez az opció nem igényel külön beállítást sem, egyszerűen nem írsz ékezetes betűket -
stefi68
addikt
Nos végre elkészült a GO Sms Pro 3.77 teljes magyar változata....
-
stefi68
addikt
Semmi más nem változott csak a magyar nyelv választhatósága a menüben...
Jó lenne, ha valaki "tiszta" telepítéssel kipróbálná, mert én most sajna nem tudom.
-
stefi68
addikt
A javított GO Sms Pro v3.77 (félmagyar) melynél a nyelvválasztó menüben már szerepel a magyar nyelv: [link]
-
stefi68
addikt
Nos akkor idő hiányában egy "félkész" aktualizálás:
GO Sms Pro v3.77 (részben magyar) amelyben benne van a v3.68 verzió magyar fordítása + az új szövegek kb. 70%-os fordítása: [link]
-
stefi68
addikt
Na, ha ekkora az érdeklődés elővettem hát újra a legújabb v3.77 verzió aktualizálását.
Háááát nem mondom jól le vagyok maradva (több mint 2 hónap), jóóóó sok fordítandó szöveg van benne. Mivel mostanában csak az éjszakák jöhetnek szóba nem látom a végét sajna....
Aki türelmetlen annak rakhatok fel "félkész" változatot. Tehát olyat amiben az eddigi fordítás már benne van, de az új még nincs, vagy csak részben....
-
stefi68
addikt
Új verzió tölthető.... (lásd fent)
-
stefi68
addikt
Húúúú...., lehet hogy kicsit utána kellene olvasnod az android alapoknak....
Alkalmazás feltelepítése: bárhova felmásolod az SD-re majd tetszőleges fájlkezelő programban megkeresed a felmásolt programot, ráböksz és feltelepül.
Előtte Alkalmazás beállításoknál -> Ismeretlen források ki legyen jelölve! -
stefi68
addikt
Új verzió!
GO SMS Pro v3.50 magyarítása frissítve... -
stefi68
addikt
válasz
Dark Archon #10 üzenetére
Kössz az infót, tudom melyik rész az a szövegfájlban, de nem tudtam kitalálni mit is jelent...
Na ilyen infók kellenének még a hibák javításához....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest