Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Közben matekoltam Asrock M8 barebone alapon, i5-tel és GTX 760-nal csak a hardver, az OS és beviteli eszközök nélkül a magyar piac áraival 380 000 forintra jött ki
Persze, a SteamOS telepítésével és a Stream kontrollerrel bármelyik modern PC steam machine-nak nevezhető.És a gyanúsan kicsi CPU coolernek is utánajártam. Full réz, de csak 83 grammos Zalman a kicsike elég gyalázatos teszteredményekkel.
-
rudi
nagyúr
-
villamos
őstag
Ránézésre ez a deszka van benne: [link]
-
gianni85
veterán
Az standard sfx táp benne? Ha igen, akkor elfogadnám magát a házat, és építenék magamnka bele valami szolidabb konfigot.
-
rudi
nagyúr
Éppen a táp meg úgy általában az elrendezés miatt az a tippem, hogy az Asrock M8-cal egy tőről fakadhat ez a sztímbox. Biztos, hogy jó hangos lesz terhelés alatt, és azon sem lepődnék meg, ha melegedne mint a fene.
szerk: Ráadásul most olvasom a videó youtube csatornáján, hogy Asrock az alaplap, tehát helyben vagyunk. Ki is lehet számolni a reális kisker árát.
-
Angel1981
veterán
Hmmmm.. a történelemkönyvek alapján azt hittem, máshogy néz ki egy gőzgép.

-
Graphics
Jómunkásember
Tápegység rácsát elnézve CWT gyanús
-
MCGaiwer
addikt
tulajdonképpen egy jól megtervezett és megépített barebone gép szoftveres támogatással és egy kontrollerrel
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Nem olyan biztos az, hogy drágább lesz, nemrég volt 1 egy hír, hogy titan-os, i7-es steambox gépeket fognak árulni 300k-ért windowsal megspékelve
-
törölt tag
válasz
errorcode06
üzenetére
A Wii-nel is a controller volt a lenyeg. Remelem itt is korszakalkoto lesz a dolog

-
scampolo84
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Ütős érvek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
errorcode06
őstag
Drágább lesz, és elmondhatod hogy te linuxot meg steamboxot használsz egyszerre.
-
scampolo84
aktív tag
Lehet csak én nem voltam elég alapos a korábbi cikkek kapcsán, de valaki világosítson fel, hogy ennek a koncepciónak mi a lényege? Miben lesz ez jobb, mint egy mint egy box, ps4, vagy akár egy pc?
-
Rypejakten
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
i7 4770.
-
gyáliSanyi
őstag
Ohhh az a GTX Titan zúzni fog.

Vajon milyen CPU van benne?
-
Jack@l
veterán
Nekem tetszik, ha nincsenek melegedési gondjai a gépnek, le a kalappal előttük hogy ilyen kis helyre ilyen passzentosan bezsúfolták. A szállító doboz is pofás

-
ledgeri
nagyúr
Ohhh..
A doboz melyik játékból van? (ha játékból van...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mini-ITX
- Sí, sielés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze, a SteamOS telepítésével és a Stream kontrollerrel bármelyik modern PC steam machine-nak nevezhető.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)