- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Azért időt elütni nem hiszem hoyg ennyire borzasztó lenne mint ahogy itt leírjátok

-
Silenzio
addikt
Iron Man/MDK/Dead Space primkó shoot 'em up játékmenettel. Nem köll.
-
N_A_S
veterán
A zseni, milliárdos, playboy és nem utolsó sorban emberbarát Tony Stark (Ironman) arra kényszerült szegény hogy ellopja Isaac Clark (DeadSpace) ruháját

-
Xaels
félisten
Nem akartam ennyire degradáló lenni. Ez nem más mint egy neoncsövekkel díszített vasember. Már a videóban is vannak átgondolatlan dolgok. Az űrben minek megy a hátrakéta amikor 1 helyben lebeg? például. Nem baj, lesz a licensz díjakból Stan papának még 1 élménymedencéje a villa udvarán.
-
nonoka74
tag
iOS-ra jó lesz ez!

-
waccamár
senior tag
hát én nem érzem a must-have feelinget...
-
.OM.
aktív tag
..és nem is alliterál a neve!
-
fecg21
aktív tag
Én ettől egy kicsit bátrabban fogalmaznék. Értelmetlen, felesleges, és 6 helyről összelopkodott erőltetett valami, ami szinte biztosan el fog tűnni a süllyesztőben. Még a grafikával se erőltették meg magukat, rábiggyesztették ezt a cell shadedre hajazó megjelenítést, és kész. Szerintem ők is tudják hogy vérszegény cucc ez, azért is nyomatják lépten nyomon Stan Lee nevét, hátha kapósabb lesz a játék. Mért nem volt jó egy meglévő hőst beilleszteni egy ilyen gyűjtögetős játékba? Választék lett volna bőven....
OFF: Imádom a marvel univerzumot, az xmen legends 2, marvel ultimate alliance, és a régebbi marveles NES játékokat milliószor kijátszottam. De ezt a verticust akkor se kellett volna, túl nagy ahhoz a marvel univerzum hogy még egy figura elférjen benne.
-
Xaels
félisten
Minden tiszteletem az öregé, de ez nagyon izzadság szagú.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Watch Ultra3 2028.09.19.-ig garanciás
- Asus TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest