Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Nyomtató topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- PLC programozás
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Azért időt elütni nem hiszem hoyg ennyire borzasztó lenne mint ahogy itt leírjátok

-
Silenzio
addikt
Iron Man/MDK/Dead Space primkó shoot 'em up játékmenettel. Nem köll.
-
N_A_S
veterán
A zseni, milliárdos, playboy és nem utolsó sorban emberbarát Tony Stark (Ironman) arra kényszerült szegény hogy ellopja Isaac Clark (DeadSpace) ruháját

-
Xaels
félisten
Nem akartam ennyire degradáló lenni. Ez nem más mint egy neoncsövekkel díszített vasember. Már a videóban is vannak átgondolatlan dolgok. Az űrben minek megy a hátrakéta amikor 1 helyben lebeg? például. Nem baj, lesz a licensz díjakból Stan papának még 1 élménymedencéje a villa udvarán.
-
nonoka74
tag
iOS-ra jó lesz ez!

-
waccamár
senior tag
hát én nem érzem a must-have feelinget...
-
.OM.
aktív tag
..és nem is alliterál a neve!
-
fecg21
aktív tag
Én ettől egy kicsit bátrabban fogalmaznék. Értelmetlen, felesleges, és 6 helyről összelopkodott erőltetett valami, ami szinte biztosan el fog tűnni a süllyesztőben. Még a grafikával se erőltették meg magukat, rábiggyesztették ezt a cell shadedre hajazó megjelenítést, és kész. Szerintem ők is tudják hogy vérszegény cucc ez, azért is nyomatják lépten nyomon Stan Lee nevét, hátha kapósabb lesz a játék. Mért nem volt jó egy meglévő hőst beilleszteni egy ilyen gyűjtögetős játékba? Választék lett volna bőven....
OFF: Imádom a marvel univerzumot, az xmen legends 2, marvel ultimate alliance, és a régebbi marveles NES játékokat milliószor kijátszottam. De ezt a verticust akkor se kellett volna, túl nagy ahhoz a marvel univerzum hogy még egy figura elférjen benne.
-
Xaels
félisten
Minden tiszteletem az öregé, de ez nagyon izzadság szagú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest