- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: AI a grillsütőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Jó ára van ennek a kis CM-nek.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
törölt tag
-
Fr3eWar
őstag
Szerintem az U betűjel a CM-nél inkább a hőcsövek formájára engednek következtetni mintsem arra hogy univerzális. Más gyártó is jelöli így a hűtőit pl Noctua.
-
A Coolink kialakítása nagyon szimpatikus, egy tesztet szívesen olvasnék a teljesítményéről.
-
FireKeeper
nagyúr
ez a coolink hasonlít a freezer xtreme-hez, csak ráadásul cserélhető a ventije is. nekem nagyon bejön, kérdés a végleges ára,
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Dyno
veterán
válasz yakuza.tora #21 üzenetére
Szerintem is.
-
zed1983
őstag
A kis pici kulermaszter...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
lorenzen
aktív tag
Coolink Corator DS:
Ha jól látom a legalsó képen, nem a hőcsövek érintkeznek közvetlenül a processzorral, hanem egy réz közdarab. De lehet, nem jól látom.?
Tetszik, csak drága.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
Dyno
veterán
válasz yakuza.tora #17 üzenetére
Az ajánlott fogyasztói ára 60 dollár, azaz 50 euró.
60*190=11445ft
50*270=13501ftTehát 14-15K-ba belefog kerülni, mert nagykernek és a kiskereknek is rákell tenni a hasznot.
-
yakuza.tora
addikt
A Corator DS nem néz ki rosszul. A jövő héten kapom kézbe az ugyan ilyen ventit. Nagyon sokan dícsérték, kíváncsi leszek, hogy tényleg olyan halk-e, mint az egyesek állítják!
Dyno: 15K nagyon sok lenne érte, mert az már bőven meghaladja a Mugen2 árát. Arról nem is beszélve, hogy használtan 12K-ért vettem Orochit...
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
Dyno
veterán
CM-nél a tx3, alig drágább, igaz ha valakinek pont kisebbre van szüksége jó lehet.
Coolink tetszik nagyon, de nem kicsit sokallom az árát.....15K környéke mire ideér...
-
- = Zk = -
félisten
fától az erdő..
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
proci985
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #10 üzenetére
a nagyágyúk üresen is 900gkörül vannak, tehát annyira nem nehéz főleg, hogy a hőcsövek rézből vannak, ami effektíve kisebb lamellaterületet jelent (volt persze CUninja meg CUtrue, de azok sosem terjedtek el igazán) a ritka lamellázás alacsony légszállítás mellett jó, de az elit pont, hogy highflow mellett kezd el nagyon elhúzni a mezőnytől (mmint megfelelő hőtermelés mellett, 1.25-1.30 as fesz körül még kenti quadnál se lesz túl nagy különbség).
ettől függetlenül lowflownál még nagyon jó eséllyel indul, az ára is baráti.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
aram01
nagyúr
ari a kis CM
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
Ha csak pár fokkal jobba CM, mint a stock cooler, akkor kb semmi értelme, még ennyiért sem.
Miért pont a holland oldala van linkelve a CM-nek? Túl sokan szerintem nem beszélnek errefelé dutch-ul.
-
Gorneck
legenda
Ez a ház eleve kicsit...állítva és fektetve is használható (pl nekem az asztalomra álló ház nem is fér, de 9k-t megért)...gondolkodtam már egy cikken róla, de nem volt semmi kedvem megírni. A táp kintről kapja a levegőt és nem a házból, mivel az optika mellé lett berakva így megspórltak vele egy csomó helyet.
A két 12es venti (proci felett és mellett) teljesen kidolgozza a házban rekedt levegőt...bár azt nem nagyon értem miért nem lehetet volna a másik oldalfalra is rakni egy 12est...mondjuk a válasz egyszerű...vagy nem férne be ATXes lap vagy nővelni kellett volna a házat...mondjuk okos hw elemekkel felépítve teljesen jó ez a kialakítás. Ha van konkrét kérdésed priviben válaszolok.Gorneck#1239
-
7Heads Drago
veterán
Erről van már teszt? (coolink)
A súlyából, a 12cm ventiből és a ritka lamellákból ítélve ott lehet az elsők közt hűtésben.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
felső-tápos házba a Cm-et be lehet invesztálni?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Syron
tag
Ennek a Coolink hűtőnek a talpkialakítását azért szívesen látnám más gyártók kínálatában is.
-
Isee
senior tag
A 2ik képen lévő cm házikó az melyik típus? csak mert nem lelem hirtelen, és fogalmam sincs, hova lehet tenni a tápot a házba?
Mert a kép alapján sehova"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
szuper-t
őstag
:S
hát olyan mint a többi....
CM Hypertx2őm van pár fokért nem cserélném le erre:S -
.mf
veterán
A Coolink teljesítményére kíváncsi leszek.
Ránézésre mindkettőt drágábban vesztegetik, mint amennyiért a kategóriájukban egy-két jobb hűtőt.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Kickass
őstag
egyik se tunik rossznak maga kategoriajaban, a CM-re kivancsi lennek mennyit tud gyarival szemben, ha le tud dolgozni par fokot akkor nagyon kellemes vetel az araert
a Coolink viszont szerintem draga
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- techsolo TP-730 rev B 730w Tápegység(HIBÁS)
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Arctic Freezer AMD proci hütő
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0