Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Az SC3-ban pl. Airwaves reklám volt, amikor Sam szállt ki egy heliből és bekapott egyet, mielőtt beszélt volna egy nagy emberrel.
Nehogy már megcsapja a pia szaga...
-
jaksajani
csendes tag
válasz
TazLeacher #7 üzenetére
Gondolom a PC-sre gondolsz, mostanában az átlag játékok ára arra úgy is 9-10 között van, viszont meg lennék lepődve, ha konzolokra 12 alatt lenne. PC-re úgy sem vesz a kutya sem játékot, főleg itthon...
-
aram01
nagyúr
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
ez jó ötlet lenne
-
jaksajani
csendes tag
Viszonylag könnyen el tudnám ezt viselni, ha emiatt a játék ára a felére csökkenne, és így kb. 6e Ft-ért juthatnánk hozzá. Sőt akár lehetne az eredeti áron reklám nélküli változat is. Csak ez rohadtul nem így lesz, hanem önkényesen lenyomják a torkunkon a reklámokat, mi pedig ha játszani szeretnénk teljes árat kell fizessünk. Elég szörnyű a rendszer
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem a legegyszerűbb az indirekt reklám lenne. Ezt teljesen jól meg lehetett volna csinálni a GTA-ban pl. Niko első melegítője Nike lett volna. Márkás ruhaboltokkal, Burger King, ékszerüzeletek, bevásárlóközpontok, stb...meg persze a reklámok a városban.
Ha itt is a város utcáin lesznek a reklámok az szerintem nem baj. Sokkal viccesebb, amikor a készítők próbálnak álreklámokat gyártani, meg kamu plakátokat csinálni. Így szerintem még valóságosabb lesz a játé.
-
vendingo
veterán
Remélem nem tampon, meg hüvelygombás reklámok lesznek....
-
Iron Funeral
őstag
A régiekben is volt, lásd. az első részben az AMD64 reklámot mint számítógép képernyőkímélőt.
-
Én annyira nem tartanám rossz ötletnek ha a reklámozó cégek fizetnék ki az ubinak a játékot helyettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest