- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dananto
tag
válasz
m_balint2002 #10011 üzenetére
köszönöm szépen!
-
Dananto
tag
hali, a kis fül, amit kinyitsz, ha tölteni szeretnél, eléggé mozog már, nem záródik rendesen, mennyibe kerül mostanság?
illetve, egy használt Z3 mennyibe kerül kb?
lehet, hogy eladnám az egyik Z3- at, ami jó állapotban van, csak a töltő fül mozog. -
Dananto
tag
válasz
holozis_HUN #9543 üzenetére
nem a hívónál van letiltva, mert a számot kí írja rendesen, ha hívják és nem azt írja, hogy magánszám.
ráadásul muter száma ki van jelezve, tehát nem ez a baj.
a probléma az, hogy ha valaki hívja, akkor nem a hívó nevét írja ki, ahogy el van mentve a kapcsolatokban, hanem csak a telefonszámát.
csak nem tudom megnézni, mert én másik országban élek és mivel nekem ilyen gondom sose volt, így ötletem sincs. -
Dananto
tag
válasz
holozis_HUN #9541 üzenetére
mondom csak a tel.számot írja ki és nem a mentett nevet.
-
Dananto
tag
fateromnak adtam a Z3- at, de nála olyan gond van, hogy bejövő hívásnál csak a tel.számot mutatja, a nevet nem.
ha jól emlékszem, (de nem 100%) neki a sim kártyán vannak mentve a kapcsolatok.
nálam nem volt sosem ilyen hiba, se Z3- on, se Z5- ön, így fogalmam sincs, hogy miért van ez, tudnátok segíteni? -
Dananto
tag
válasz
Banderasz74 #9063 üzenetére
detto.
lolli óta a Z3- on a messenger csak egyet csörren, de ha én hívok arról bárkit, akkor is csak egy csörrenés hallatszik, illetve a hangerő lemegy, fel kell hangosítanom, mert alig hallom, amit mondanak, plusz utána a normál hívásnál ismét fel kell hangosítanom.
Z5- ön annyit javult a dolog, hogy ott csörög rendesen, de a hangerő ugyanúgy lemegy. -
Dananto
tag
válasz
holozis_HUN #9031 üzenetére
Hát, nem tudom a csávó mikor csinálta és hogy, de mivel nekem mind a kettő van és kipróbáltam, igaz csak 2-3 dolgot, de nálam a Z3 nem volt gyorsabb.
Gyorsaságban egyformák voltak, sőt talán egy hajszállal a Z5 jobb volt. -
Dananto
tag
válasz
Banderasz74 #8801 üzenetére
ja, hogy ledes van, csak a számláló nincs, uhh az passz, sajnos nem tudom
-
Dananto
tag
válasz
Banderasz74 #8799 üzenetére
beállításoknál a hang és értesítésben nézd meg, hogy a jelzőfény ki van- e kapcsolva.
(#8784) Tidzsimon köszönöm, elkezdtem most utána olvasni
-
Dananto
tag
válasz
Banderasz74 #8797 üzenetére
nálam mindkét telefonon működik.
-
-
Dananto
tag
válasz
holozis_HUN #8697 üzenetére
Őszintén szólva, ha nem ilyen feltételekkel tudtam volna megvenni, akkor nekem is maradna a Z3, mert ha a képek minőségét leszámítom, akkor egy büdös rossz szavam se lehetne rá, imádtam az első perctől fogva
-
Dananto
tag
válasz
holozis_HUN #8695 üzenetére
hát, őszintén szólva én az ujjlenyomat olvasót pl még csak ki sem próbáltam, beállítottam mindent ugyanúgy, mint a Z3- ban és kb ugyanazt az élményt kapom.
Aksi mintha kevesebbet bírna egy fokkal, mondjuk a kijelző nekem kicsit mintha szebb lenne, illetve a fotók is határozottan szebbek már alapbeállítással is.
feketét vettem ebből is, de a keretének olyan bordós beütése van, ami szebbé teszi, illetve a hátulja matt, az is jobban tetszik.
összegezve 1-2 apróság és a kamera miatt jobbnak mondható, de én csak napi dolgokra használom az eredeti osztrák t-mobile- os androiddal, tehát igazi komolyabb szakértői véleményt én nem mondhatok -
Dananto
tag
válasz
holozis_HUN #8691 üzenetére
én is kipróbáltam párat, de nem csak androidon, hanem pc- n is mindig ez maradt a favorit.
eléggé megszoktam és elég kényelmes is, alapjáraton semmi gondom vele.
Z3 is bírta rendesen, 2-3 naponta töltöttem így is mindig és most a Z5- ön sincs semmi bajom vele. -
Dananto
tag
Üdv, vettem egy Z5- öt, ezért szerintem a Z3- at eladom.
Kérdésem az, hogy mennyibe mennek most Mo- on használtan?
1 éves, független, osztrák t-mobile- os és teljesen jó állapotban van, dobozzal, minden tartozékával. -
Dananto
tag
+1
Nekem osztrák t- s a telefonom, nem rootoltam, nem baszkuráltam semmit rajta, csak letöröltem a felesleget és letiltottam ami nem kell.
Semmi problémám nincs a telefonnal.
Azaz annyi, hogy a messengeren ha hívok valakit, akkor egyszer kicsörög, utána néna kuss van, amíg fel nem veszik, de az se Z3 hiba. -
Dananto
tag
pár napja ausztriába is megérkezett a frissítés, (legalábbis pár napja vettem észre) nálam minden jól sikerült, semmi gond az aksival, semmivel se, kivéve egy dolgot, mégpedig, ha a messengeren valakit hívok, akkor összesen egyet csörget, majd nagy kuss van addig, amíg fel nem veszik a túlvégen.
ez biztos, hogy a lollipoptól van, mert a frissítés előtt közvetlen beszéltem, akkor semmi gond nem volt, viszont közvetlen a frissítés után hívtam az illetőt újra és azóta is ilyen. -
Dananto
tag
sziasztok, egy ideje már nekem is van Z3, ausztriában élek, itt még nem kaptuk meg a lollipop frissítést és érdekelne, hogy MO- n már megtörtént- e és ha igen, akkor az mennyivel lett jobb, vagy rosszabb, mint az előző.
párom az S5- re megkapta, de ő panaszkodik, hogy macerásabb és lassabb lett a telója, de igazából én nem tudom eldönteni, hogy ez csak a női háborgás, mert más lett, mint, amit megszokott, vagy tényleg szarabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest