Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dogeiz1 #10978 üzenetére
Ha visszaolvasol egy pár oldalt akkor minden információt megtalálsz. Pl. én is írtam, semmi stamina meg egyéb okosság nincs bekapcsolva, folyamatos wifi, 3G és vígan el van 5 napot, de már 6 nap is összejött.
A telefont használom de nem játszom rajta, csak néha. Stamina módnak nem sok értelme van inkább a folyamatos frissítésre szoruló app-okat kéne rendesen bekonfigurálni. GPS-em is aktív, akkor működik ha olyan alkalmazást nyítok meg aminek szüksége van rá, ellenben billentyű hangokra, képernyőzár hangokra nincs szükségem és azok bíza sokkal jobban merítik az akkut mivel mindig aktívnak kell maradniuk.
-
viralmind
aktív tag
válasz
dogeiz1 #10973 üzenetére
Semmilyen wazze ,ez egy smart phone, ami semmit nem er ha manualisan kapcsolgatom ki be azokat a dolgokat amitol nem egy nokia 3310-es.Este radugod a toltore, reggel meg leveszed, ennyit siman kibir mindenfele trukkozes nelkul,de pld nalam minden be van kapcsolva gps,wifi,3g,szinkronizaciok,helymeghatarozas always on,emellett beszelek is a keszuleken ,es netezek,igy kijon a 1,5-2 nap ,ja ejszaka sincs kikapcsolva,es semmilyen parasztvakitos stamina mode nincs bekapcsolva ugyanis szart sem er.Nem ertem ezt a minnel tobbet menjen a telefon ,es emiatt minden olyan funkciot kikapcsolok rajta ,amiert smartphone-t vettem.Vagy ami meg gazabb ,hogy valamit meg akarok nezni akkor meg manualisan kapcsolgassak minden fisz faszt vissza,hogy teljes kakaoval menjen a telefon.Tudod az ido penz ,es sokkal tobbe kerul mint amennyiert ejjel feltoltom a telefont.Ha az akksi ido szamit es nem a tudas akkor venni kell egy 10 eves nokiat ,azt cso.Na ne vedd magadra csak mindig felhuzom magam ezen a teman :-)
Peace!
-
Chabi
aktív tag
válasz
dogeiz1 #10771 üzenetére
Érdekes 5305-ről még nem hallottam, én még pluszba 5306-ról hallottam.
Elvileg ezek régiónként változnka hogy a sony melyiket küldi oda( javitsatok ha nem igy van) meg ugye, azt hiszem egyedül a 03- nak van 4g je, azt viszik a legjobban, a másik 2( v.3)elenyésző, szerintem.
Meg lehet hogy a frekvenciákban is eltérnek, de ez csak az én tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest