- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
Igazán csinálhattak volna belőle nextgen átdolgozást. Ez félmegoldás szerintem . AZ első Silent Hill szvsz a mai napig versenyképes ha a játékstruktúrát nézzük, csak új motort kellett volna alárakni. Persze ez alatt is van új engine de hát akkor is; nehéz lett volna alárakni az SH5 motorját?
-
nrgia
őstag
Nekem teszik...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
hommeros
őstag
Ugyanerre gondoltam. Jó is volna. Amúgy a film annyira nem jött be.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
wilddog
tag
Kár, pedig már nagyon vártam az új Sillent Hill részt, és akkor kiderül, hogy csak jövőre. Mert ugyebár Ps2-őm van és arra megjelent volna új játékként, na szép..
-
tomee007007
őstag
Remélem lesz olyan jó mint az Origins!
-
Dj Polc
tag
válasz tomee007007 #5 üzenetére
Vagy jobb!
-
Dj Polc
tag
válasz tomee007007 #7 üzenetére
Ja de attól volt parás
-
Dj Polc
tag
válasz tomee007007 #9 üzenetére
Gondolj csak bele,felpáncélozva minigunnal öldökölsz.Mi abban a poén?(jóaz csak nem ebben a műfajban)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest