- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Én azt gondolom, hogy körülbelül ugyanekkora a lehetősége annak, hogy vállalati szoftverekben (amikbe ugye nem lehet belenézni) szándékosan írnak back-doorokat, amik végső soron ugyanekkora biztonsági rést jelentenek, csak egy bizonyos cég javára.
A Windows 10 adatgyűjtési módszerét vadul ekézték ezen a fórumon is, hogy biztosan bennemarad a végső verzióban is, ha már egyszer impementálták, és örülhetünk ha tényleg csak azokat az infókat gyűjtik, amiket mondanak. Mielőtt elkezdenének anyázni rám, én nem vagyok ennyire paranoiás, és én is szeretnék különbséget tenni a spybotok és a telemetria között, azonban a tény, hogy nincs belelátásunk a kódba hasonló bizalmi/jóhiszeműségi kérdést vet fel a vállalati szereplőkkel szemben, mint ahogy az is, hogy eddig senki nem használta ki a ShellShockot és lapított vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest