- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Meg kell fizetni a karcsuság árát
A teljesítménye alapján tényleg nem ér meg ennyit, de valjuk be öszintén, a vásárlók nagyobb része sajna a forma alapján választ és nem az ár/érték alapján.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
elmepocok
tag
válasz Plazmacucci #14 üzenetére
"Használható változat" Ez tetszett
-
félisten
-
apatyas
Korrektor
Ma láttam plakáton. Tényleg csak quad core volt kiírva, egyéb megjelölés semmi. 230k. fasza.. ráakasztom és akkor pörög rajta. boldog vagyok...
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
elmepocok
tag
Szerintem simán félrevezető ez a quad-core processzor jelölés, mert az átlag emberben annyi csapódik le belőle, hogy "húú, négymagos, biztos erős, mint bivaly". Az már egyénenként biztos változó, mikor jön rá arra, hogy a gyereknek továbbadott három éves Acer Aspire-ben, erősebb a processzor. Persze tudom, az erő nem minden, de azért egy netbook szintű hardvert rásózni a népre 2 kilóért szerintem túlzás, SSD ide vagy oda.
-
félisten
-
Vicoo
senior tag
Teljesítményben olyan mint a 3227U kb, de az SSD miatt nincs várakozás sosem. PL 7s a hidegindítás gomnyomástól az asztalig. Jó gép ez, és a fogyasztás ami tényleg fasza, kb 9 óra ha minden igaz..
-
smkb
őstag
Igen, nem lenne ez rossz, csak ne egy 190.000 ftos termékben lenne, hanem mint a tesztelt Acer V5 122P-ben, 130.000-ért, bár még ott is sokallom (bár itt érintős a kijelző) . 100.000 körüli érintőképernyő nélküli 11,6" osoban lenne ez a teljesítmény jó választás. A 190.000 es 9 Lite-ban még csak nem is érintős a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
-
smkb
őstag
Teszteltek már hasonlót. Nem vágott hanyatt.
"AMD's new APU leaves a mixed impression in our first test. In consideration of current software, it does not appear to be sensible to incorporate four relatively slow cores. This is not only true in applications. The weak CPU part also slows down the relatively powerful graphics unit. Faster Kabini APUs with up to 2.0 GHz clock rate could perform better here."
[ Szerkesztve ]
-
Huh de kíváncsi vagyok ennek a tesztjére. Az utóbbi idők egyik legütősebb megoldása lenne, és még az elérhető kategóriában.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
smkb
őstag
Egy ideje már kapható.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
180K talán, de ez pont az a határ, ahol már elgondolkodik az ember, hogy tesz hozzá másfélszer annyit és sokkal kompromisszum mentesebb dolgot tud venni
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 8/256GB, gyakorlatilag új, 100% akku, Apple garancia, doboz
- Macbook Air 14" M2 - 2023 gyártás, 16/512GB - 71 ciklus, garancia, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest