Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Nem tudom még nem használtam HD-t, de a Diamond-om nagyon nem szerettem (a minősége (összeszerelés, anyagok) jó volt, de használhatósága eléggé gyenge). Általában a HTC-k amiket volt szerencsém használni valóban jobb minőségűnek tűntek, de mind 100eFt fölötti árcédulával rendelkezett.
-
Kakumix
senior tag
válasz
#90135040 #21 üzenetére
- A kamerát megnéztem és ha benyomod a gombot megy az autofókusz és a gomb felengedésekor lövi el a képet!
- Tényleg, hogy lehet angolra állítani a Spicámat?Zavar a kétnyelvűsége, ha nem magyarított programot teszek rá.
- 1x volt csak újraindítva az elmúlt több mint 1 hét alatt, még az első nap mikor kivettem a kártyát és visszatettem. Mert kikapcsolni nem kell a SIM kártya kivételéhez és visszatételéhez, de azért újraindíttatja magát és utána találja meg a hálózatot.
- akkumulátorral nincs gondom, kb. 2 napot bír napi 2-3 óra WIFI-vel[ Módosította: Thrawn ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó második Android rendszerű telefonja nagyobb sikerre számíthat, mint a Galaxy. Leginkább az ára miatt.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest