Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
Floyd80 #11451 üzenetére
Ha sufnigaris, márpedig sajnos valószínűleg az, akkor abba a könyvbe nem fognak írni szerintem garanciáztatás esetén sem.
Szerintem ugyanaz a logika, mint a Samsung telefonoknál, ha volt a dobozon Bravophone Kft -s vagy Strong & Unique Kft-s matrica, akkor hivatalos garanciás -> TMX szervizeli, ha nem akkor valószínűleg sufni.
Én eMAGnál vettem, 2 év teljeskörű garancia vonatkozik rá, de szerencsére nem a TMX szervizelte.
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
Floyd80 #11451 üzenetére
Az valószínűleg benne van, én most a Samsungos garijegyre gondolok,amivel jár az 1+1 év jótállás. Ehhez hasonló: [link]
Közben amúgy visszaírt ennyit az Aqua:
"Illetékes kollégám visszajelzése alapján, a termék bolti garanciával rendelkezik. "
A garanciával foglalkozó emailos elérhetőségről meg ezt a választ kaptam:
"A termékre 12 hónap jótállás van amely nálunk érvényesíthető meghibásodás esetén."A MediaMarktban is vásároltunk egy GW4-et és ott a számla mellé van tűzve ez a Samsungos garipapír, szóval lehet az Aquanál bukó az 1+1 év
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest