Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a tabletet közös használatra beállítani a gyerkőcöknek úgy, hogy mindenkinek külön profilja van. Az sem baj, ha telepíteni tudnak playből, de mindenkinek külön accountja lenne. Ezzel együtt meg tudom oldani, hogy én határozhassam meg, mennyi időt töltenek a gépen (pl napi 30 perc per user account), és utólag megnézhessem, hogy milyen appokat használtak, milyen oldalakat néznek, mennyit és ha szükséges, tilthassak dolgokat? Tudom, kicsit talán off, de hátha valaki hasonló módon használja már a Tab S-et...
Más: ha nincs root és custom rom, akkor mivel lehet eredményesen tiltani a bloatware-eket? A cél a játék és a videónézés lenne (youtube és nas), minden ami ehhez nem kell, az mehetne a levesbe. Valakinek ötlete/listája?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest