Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arysat
tag
én teszteltem a vizállóságot teljesen a s5 ön. tengerben 3 méter mélyen ,medencében,othon fürdés közben samponos vizben es ok,......
a hátrány a következő:::::amikor kijövök a vizből csunyán szól a zene mert a hanszóró hoz bemegy a viz de nem ázik be atól,meg fent a fülhalgatón telefonálás közben halkan hallom a másikat de ez a jeleség megszünik pár óra alatt mikor kijön a viz..3 db s5 telefonom volt és mindegyiken ugyanez a jelenség volt.nekell megijedni nyugodtan lehet fürdeni a telóvalMÉG ERRE FIGYELJETEK FÜRDÉS UTÁN!
amikor kijöttök a vizből,a fülhalgató nyilásból fujjátok ki a vizet,mert ha nem fujjátok ki a vizet,akor szokott a tel olyat csinalni hogy a fülhalgató csatlakozva van és hol kijezi hol eltünik,de nem mindég van igy,de ez is pár óra mulva megszünik -
arysat
tag
nállam csak ezek a funkciók vannak a hálózat módba:
- GSM/WCDMA Automatikus
- Csak GSM
a g3 as telefonomban is és a samsung s5 be is és volt már benne tmobilos montenegro i lte kártya
és akkor sem volt funkció és még azt is megcsinaltam hogy a beletettem a lte tmobilos kártyát és gyári beálitásra tettem hogy hátha a avval a kártyával mikor először beindul a telefon ,meglessz a funkció és sajnos nem -
arysat
tag
válasz
bendegruz #6081 üzenetére
azóta mióta betetted a lte s kártyát van a beálitáskban lte hálózat választás?
a felesegemnek vettem samsug k zoom ot és szerbiai sima kártya van benne és képzeld van lte hálózat keresés bene,ugy hogy ez mutatja hogy nem atól függ a funkció hogy milyen kártya van a tel be hanem softverilag van vmi -
arysat
tag
sziasztok van egy s5 telem és az a bajom vele hogy a hálózat keresésbe nincs lte funkció,valaki tapasztalt ilyet?esetleg egy ,másfajta softvert kellene bele tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Futás, futópályák
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest