- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Jól elbizonytalanítottál!
Tegnap voltam a MM-ban, vagy fél órát nyomogattam az s3 neot és az s5 minit... És fogalmam sincs mi legyen.
Az s5 mini pro és kontra: újabb, biztosan lesz rá lollipop, vízálló, lehet hogy gyenge akku, kicsi viszont szebb kijelző, drágább egy 10k-rel, sok a panasz rá.
Az s3 neo pro és kontra: régi forma, de nekem jobban bejön, marad max a kitkat, nagyobb kijelző bár kissé gyengébb is a képe, olcsóbb, kevesebb rá a panasz, biztos jó fényképező, karcosodó műanyag.
Szerintetek?
-
riszter
senior tag
válasz
unyadavid #1632 üzenetére
Nem, köszi arról jövök! Mostanában nem szeretnék kínai telefont venni. Nincs különösebb baj velük, de érezni hogy nem "Régi A Brandek", mint samsung, lg, htc... Tudom, hogy jók ezek is, mivel most is egy jiayu-t használok és röccenésmentesen használható, de vannak nüansznyi illesztési hibák, leesett a márkajelzés egy betűje stb...
-
riszter
senior tag
Köszi a gyors választ! Ha megnézed az s5mini topikját, akkor látod hogy vannak bőven problémák azzal a telóval. Ettől félek egy picit, ezért keresgéltem tovább és találtam rá a neora.
Kritérium nálam a 2 sim, úgyhogy z1c nem játszik meg még rengeteg amúgy teljesen fasza telefon mivel nem adták ki dual simben...
Ez az én nagy gondom. Szóval ami nekem kell az a:
-dual sim
-jó fényképező
-jó erős akku
És amit nagyon szeretek az az amoled. Emagon most 70k a dualos, a sima meg 60k.
Még nem olvastam át a topikot, mindenkinek van rá már kitkatje? -
riszter
senior tag
Sziasztok tisztelt Tulajok!
Telefon csere gondolatával játszok, egy jiayu g5s -t cserélnék le mivel számomra fontos a fényképező a telefonban és a Jiayu nem jeleskedik benne!
Kérdésem hogy szerintetek melyik jobb választás: samsung s5 mini duos vagy samsung s3 neo duos?
Meghallgatok minden érvelést! Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest