Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylacika
aktív tag
Kedves Mindenki! Elhagylak benneteket, váltottam egy Honor Magic V2-re! Köszönöm az eddigi támogatást, segítséget! Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek, ha nem is S22-re, de Samsungra! Azért a Watch 6 Classic megmarad! Még egyszer köszönök mindent! Nagyszerű csapat vagyunk, vagytok!
-
nylacika
aktív tag
Irigylem az örökké pesszimista embereket! Legyen benne.... ja, nem! Nélküle örömük!
-
nylacika
aktív tag
Lányomat megleptem egy S24-gyel... Kamera no comment, ver mindent... meg minden más is... Szerintem hamar váltok én is...
-
nylacika
aktív tag
Kamera témához szólnék pár saját tapasztalatot. Nem vagyok profi, nem is akarok az lenni. A legtöbb emberrel egyetemben nekem is az a lényeg, hogy automata módban vállalható képek készüljenek egy nem olcsó telefonnal. Van, akinek működik a fórum szerint, többek között én is azok közé tartozom, akinél vállalhatatlan a képek minősége, főleg a beltéri és az éjszakai. Tegnap feltettem a gcam appot, ezúton is köszönöm subset fórumtársnak a leírást és a megosztást! Ég és föld! Hihetetlen, hogy mennyivel élesebb, kontúrosabb a gcam-mel készült felvétel ugyanonnan, ugyanarról, ugyanabban a megvilágításban. Ha valakinél működik a gyári kamera kifogástalanul, örüljön neki, akinek nem, annak javaslom a gcam-et!
-
nylacika
aktív tag
Nem csak Google Pay...
https://hvg.hu/tudomany/20230906_otp_bank_garmin_pay_xiaomi_pay_google_pay_mobilfizetes_kartya_bedigitalizalasa_simple
-
nylacika
aktív tag
Üdv és BÚÉK mindenkinek! Tisztelettel érdeklődnék, hogy van-e jelenleg akció a samu oldalán kuponnal kapcsolatban? Jóbarátom tervezi S22 Ultra vásárlását és a készülékbeszámításon felül szeretne kuponos engedményt is. Ha valaki tud esetleg segíteni, azt megköszönném!
-
nylacika
aktív tag
Ma engem is utolért az újraindulás... Eddig nem volt semmi hasonló, viszont ma az asztalon pihenve a kicsike úgy gondolta, hogy újrakezd mindent... Még szerencse, hogy észrevettem! Melóban kicsit kellemetlenebb lett volna...
-
nylacika
aktív tag
https://kepkuldes.com/image/U8i8Pt
Bekapcsolás után pár perccel mindig feldobja a telefon. Amióta megvettem,mindig ezt csinálja, azóta e-simmel használom, T-s a készülék... Valaki tapasztalt hasonlót?
-
nylacika
aktív tag
Érdeklődnék, hogy másnál is produkál-e olyat a telefon, hogy játék közben rendszeresen kilép és bezárja az alkalmazást? Előtte Note 10 Plust használtam és sosem fordult elő ilyen probléma. Kicsit gyerekes, de Angry Birds Blastnál eléggé fel tud idegileg b.szni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
- Samsung Galaxy S22 dual 5G 128 GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128/8GB Black 6hó garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest